Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 15:37

2
آذر
خورش بلدرچين

خورش بلدرچين

طرز تهیه خورش بلدرچين

 خورش بلدرچين

 

 

مواد لازم برای 4-6 نفر

 

كره ..................................................................50 گرم

بلدرچین..............................................................4 عدد

پیاز رنده‌كرده.......................................................1 عدد

سیر له‌كرده.......................................................1 حبه

گشنیز، جعفری و برگ سیر خردكرده.....................1 پیمانه

برگه‌ی زردآلوی خردكرده ..................................50 گرم

آلوبخارا ......................................................100 گرم

آب............................................................حدود 2 پیمانه

رب انار.....................................................3 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل..............................................به میزان لازم

گردوی خردكرده برای تزئین........................به میزان لازم

گشنیز خردكرده برای تزئین......................به میزان لازم

 

 

روش تهیه

ابتدا در تابه‌ی مناسبی، نیمی از كره را بریزید و روی اجاق بگذارید. آن‌گاه بلدرچین را در آن تفت دهید تا رنگ آن طلائی شود. سپس از روغن خارج كنید و كنار بگذارید. بقیه‌ی كره را در تابه بریزید و پیاز را در آن كمی تفت دهید تا رنگش تغییركند. سپس سیر، سبزی، برگه‌ی زردآلو و آلوبخارا را به مواد بیفزائید و هم بزنید و به مدت 10 دقیقه تفت دهید. اینك بلدرچین را همراه با آب به مواد بیفزائید، حرارت اجاق را ملایم كنید تا خورش بپزد و جا بیفتد. در اواخر پخت، رب انار، نمك و فلفل را به خورش اضافه كنید. اكنون خورش را در ظرف مناسب بریزید و در صورت دلخواه با گردو و گشنیز بیارائید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، خورش بلدرچين تعداد بازديد: 601 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز