Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 15:02

3
آبان
گوشت قلقلی با تخم‌مرغ

گوشت قلقلی با تخم‌مرغ

طرز تهیه گوشت قلقلی با تخم‌مرغ

گوشت قلقلی با تخم‌مرغ

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

 

گوشت چرخكرده...............................500 گرم

سیر له‌كرده .......................................1 حبه

نعنای خردكرده ..................................یك‌چهارم پیمانه

گشنیز خردكرده.................................2 قاشق سوپخوری

پودر دارچین ....................................یك‌دوم قاشق چایخوری

پودر تخم گشنیز...............................یك‌دوم قاشق چایخوری

پودر زیره.........................................2 قاشق چایخوری

فلفل قرمز تند.................................یك‌دوم قاشق چایخوری

روغن زیتون....................................1 قاشق سوپخوری

پیاز ریزخردكرده..............................1 عدد

گوجه‌فرنگی خردكرده.....................4 عدد

زعفران.......................................به میزان لازم

تخم‌مرغ.....................................4 عدد

برگ گشنیز..............................یك دوم پیمانه

 

روش تهیه

 ابتدا گوشت، سیر، نعنا، گشنیز، دارچین، پودر تخم گشنیز، نیمی از زیره و نیمی از فلفل قرمز را در كاسه‌ی بزرگی بریزید و آن‌ها را كاملاً ورز دهید. حالا هر بار از مخلوط به اندازه‌ی یك قاشق سوپخوری بردارید و آن را به شكل توپ‌های كوچكی در آوردید. بعد ظرف مناسبی روی حرارت بگذارید و در آن روغن بریزید. اكنون كوفته‌ها را در آن سرخ كنید تا رنگ آن‌ها قهوه‌ای شود. سپس در تابه‌ی مناسبی روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید. گوجه‌فرنگی، زعفران، باقی‌مانده‌ی زیره و فلفل را  بیفزائید و پس از جوش آمدن صبر كنید تا به مدت 15 دقیقه سس بپزد و گوجه‌فرنگی، نرم شود. كوفته‌ ریزه‌ها را درون مخلوط گوجه‌فرنگی بریزید و به مدت 10 دقیقه بپزید، تا سس غلیظی حاصل شود. چاشنی مورد نظر خود را هم اضافه كنید. اینك تخم‌مرغ‌ها را بیفزائید و هم بزنید. در ظرف را به مدت 5 دقیقه بگذارید تا بپزد. مواد فراهم‌شده را در ظرف مناسبی بریزید و رویش را با گشنیز تزئین كنید.

یادآوری: می‌توانید تخم مرغ‌ها را به صورت نیمرو بپزید و روی خوراك را با آن تزئین كنید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، گوشت قلقلی با تخم‌مرغ تعداد بازديد: 501 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز