Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 09:13

10
مهر
پرسش و پاسخ آشپزی

پرسش و پاسخ آشپزی

نکات مهم و پرسش و پاسخ آشپزی

 

 

برای قوام آمدن خورش قیمه، چه كنیم؟

غلظت، طعم و مزه‌ی خورش قیمه، بستگی به میزان پیاز داغ این خورش دارد. معمولاً پیاز داغی كه در خورش قیمه مصرف می‌شود، برای هر 4 نفر حدود 300 گرم پیاز می‌باشد.

 

 

نكات مهم در تهیه‌ی ماست، چیست؟

1- دمای شیر در هنگام افزودن مایه‌ی ماست، باید به حدی باشد كه دست را نسوزاند.

2- شیر باید كاملاً به مرحله‌ی جوش برسد، بعد دما كاهش پیدا كند. سپس مایه‌ی ماست به آن اضافه ‌شود. 3- شیر مایه ‌زده، باید در گرمای مناسب قرار گیرد تا ببندد. 4- پس از آماده شدن ماست، دست‌كم یك روز باید در یخچال نگه‌داری شود.

 

 

برای خوشمزه‌تر شدن آش رشته، چه كار كنیم؟

1- در آش رشته، هر قدر سبزی و حبوبات بیش‌تر و رشته كم‌تر باشد، آش خوشمزه‌تر خواهد شد. 2- حبوبات باید كاملاً پخته شده باشد. 3- رشته باید پخته شود ولی له نشود. 4- نمك و فلفل، زردچوبه، نعناداغ و پیازداغ در حد مناسب داشته باشد همچنین، آش دارای غلظت مناسب باشد.

 

 

 برای مصرف كم روغن در سرخ كردن بادمجان، چه باید كرد؟

بهترین روش، آغشته كردن دست به سفیده‌ی تخم‌مرغ یا تخم‌مرغ كامل و مالیدن به بادمجان‌‌ها می‌باشد.

 

 

 اگر بخواهیم برای تهیه‌ی آش ماست، به جای ماست از دوغ استفاده كنیم، چگونه و چه زمانی دوغ را باید اضافه كنیم؟

معمولاً در تهیه‌ی آش ماست، از ماست رقیق‌شده (دوغ) استفاده می‌شود؛ یعنی در همان ابتدا دوغ یا ماست رقیق شده را روی حرارت قرار ‌دهید. آن‌گاه سبزی و افزودنی‌های دیگر را به آش بیفزائید.

 

 

علت خمیر شدن سیب‌زمینی در هنگام سرخ كردن، چیست؟

سیب‌زمینی در هنگام سرخ كردن، باید در روغن غوطه‌ور شود. در مرحله‌ی اول تا زمانی كه سیب‌زمینی هنوز برشته نشده است، نباید آن را هم بزنید. زیرا هم‌زدن باعث له شدن آن می‌شود. البته نوع و نژاد سیب‌زمینی نیز در این باره بسیار مهم است.

 

 

چه عواملی، باعث خوشمزه‌تر شدن قورمه‌سبزی می‌شوند؟

میزان مناسب سبزی‌ها‌ی مخصوص خورش قورمه سبزی، نقش بسزائی در خوشمزه‌تر شدن آن دارد. بنابراین هنگام خریدن سبزی قورمه، تناسب مقدار هر كدام را به شرح زیر رعایت كنید: 1- تره یك كیلوگرم؛ 2- جعفری یك كیلوگرم؛ 3- گشنیز 500 گرم؛ 4- شنبلیله 500 گرم؛ 5- اسفناج 500 گرم. همچنین برای طعم بهتر آن، حتماً از لیموعمانی و آبغوره استفاده نمائید و خورش را با حرارت ملایم بپزید تا كاملاً جا بیفتد.

 

 

در تهیه، دسر، با وجودی كه پودر ژلاتین اندازه است، و چند ثانیه در آب گرم نگه می‌داریم، باز هم دسرها به خوبی و سالم از ظرف خارج نمی‌شوند، چه باید كرد؟

علت‌های مختلفی موجب جدا نشدن دسر از قالب می‌شود كه یكی از مهم‌ترین آن‌ها، خوب حل نشدن ژلاتین است! گاهی نیز مایعات دسر به نسبت میزان ژلاتین زیاد است. برای به دست آوردن نتیجه‌ی بهتر، قالب را با روغن مایع چرب كنید و اضافی آن را با دستمال كاغذی بگیرید و دسر را به مدت كافی در یخچال نگه دارید.

 

 

 آیا از بوی كیك می‌شود فهمید كه كیك، آماده شده است؟

پس از تمرین و ممارست زیاد در تهیه‌ی كیك، می‌توانید از بوئیدن آن بفهمید كه كیك پخته است.

 

اگر در تهیه‌ی دسرها، پودر ژلاتین را در آب حل كردیم و داغ به دسر بیفزائیم، چه اتفاقی می‌افتد؟

چنانچه دیگر مواد لازم مصرفی دسر سرد باشد و از خامه نیز استفاده كنید، می‌باید صبر كنید تا ژلاتین حل كرده، قدری خنك شود.

 

 

روش استریل‌كردن ظرف‌های شیشه‌ای را برای نگهداری مربا و مارمالاد، توضیح دهید؟

قابلمه‌ی جاداری را از آب پر كنید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد. آن‌گاه شیشه‌ی مورد نظر را همراه با درِ آن، به گونه‌ای درون قابلمه قرار دهید كه آب جوش داخل شیشه را نیز پر كند. بعد به مدت 20 دقیقه آن را بجوشانید.

 

 

برای جلوگیری از كپك زدن مربا، چه كار كنیم؟

آن را در جای خنك نگهداری كنید. اگرچه مربائی كه با استفاده از فرمول و روش صحیح تهیه شود، هرگز كپك نمی‌زند!

 

 

خمیر كدائف، چه نوع خمیری است؟

خمیر رشته‌ای شكلی است كه در تهیه‌ی انواع شیرینی و خوراك، از آن استفاده می‌شود.

 

 

برای تزئین كیك‌های كره‌ای، از چه موادی می‌توان استفاده‌كرد كه طعم و زیبائی آن را دو چندان كند؟

كیك‌های كره‌ای، به‌تنهائی نیز خوشمزه و خوش‌طعم هستند؛ اما برای زیباتر شدن‌شان، می‌توان از خمیرهای مارسپیان، فوندانت و شكلاتی، بهره گرفت.

 

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی تعداد بازديد: 525 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز