Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 19:41

3
تیر
پيتزای پپرونی + فیلم

پيتزای پپرونی + فیلم

طرز تهیه پيتزای پپرونی

پيتزای پپرونی

 

مواد لازم:

 

سس گوجه‌فرنگی (كچاپ)............................2 قاشق سوپخوری

نان پیتا.....................................................1 عدد

پپرونی.....................................................8 ورق

قارچ خردكرده..........................................50 گرم

پنیر موزارلا رنده‌كرده ...............................90 گرم

فلفل دلمه‌ای رنگی خلال‌كرده.................به اندازه‌ی دلخواه

  

روش تهیه:

 ابتدا فر(تاون) را با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید. روی نان پیتا سس گوجه‌فرنگی بمالید و ورقه‌های پپرونی را روی آن بچینید. سپس قارچ را روی آن بپاشید. بعد پنیر را بیفزائید و روی پنیر را با فلفل دلمه‌ای رنگی بیارائید و به مدت 15 دقیقه در فر بپزید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، پيتزای پپرونی تعداد بازديد: 482 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز