Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 16:38

3
تیر
پیتزای مخصوص

پیتزای مخصوص

طرز تهیه پیتزای مخصوص

پیتزای مخصوص

 

 

مواد لازم:

 

خمیر پیتزا.............................................150 گرم

سس گوجه فرنگی....................................3 قاشق سوپخوری

پنیر موزارلای رنده‌كرده............................200 گرم

کالباس.................................................70 گرم

سوسیس ............................................50 گرم

پپرونی ................................................50 گرم

قارچ خردكرده ........................................1 پیمانه

فلفل‌دلمه‌ای خردكرده ............................1 عدد

زیتون خردكرده.......................................به میزان لازم

كنسرو ذرت ........................................به میزان لازم

  

روش تهیه:

 ابتدا خمیر پیتزا را به ضخامت 5/0 سانتیمتر باز كنید و در قالب چربكرده‌ی پیتزا پهن نمائید به گونه‌ای كه كف و دیواره‌ی قالب را بپوشاند. آن‌گاه رویش سس گوجه‌فرنگی بمالید و قدری پنیر بریزید. سپس کالباس، سوسیس، پپرونی و قارچ روی آن بچینید و باقیمانده‌ی پنیر را بریزید. حالا با فلفل‌دلمه‌ای، زیتون و ذرت پیتزا را تزئین كنید و در فر(تاون) گرم‌شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت تقریبی20 دقیقه بپزید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، پیتزای مخصوص تعداد بازديد: 967 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز