Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 18:46

3
تیر
پيتزای لقمه‌ای + فیلم

پيتزای لقمه‌ای + فیلم

طرز تهیه پيتزای لقمه‌ای

پيتزای لقمه‌ای

 

 

مـواد لازم برای  2-4 نفر

 

خمیر پیتزا ......................................................یك تكه‌ی  16× 20 سانتیمتری

سس گوجه‌فرنگی...........................................160 میلی‌لیتر(دو سوم پیمانه)

گوجه‌فرنگی حلقه‌كرده........................................1 عدد متوسط

فلفل دلمه‌ای قرمز خردكرده.............................150 گرم

قارچ‌ خردكرده..................................................60 گرم

ژامبون مرغ....................................................85 گرم

كمپوت آناناس بدون آب...................................100 گرم

پنیر گودای رنده‌كرده......................................125 گرم

پنیر موزارلای رنده‌كرده ..................................100گرم

 

روش تهیه:

 ابتدا خمیر را از عرض به دو قسمت مساوی ببرید و روی سینی چربكرده بگذارید. آن‌گاه رویشان سس گوجه‌فرنگی بمالید. سپس همه‌‌ی مواد نامبرده را روی هر دو خمیر بچینید و در فر(تاون) گرم شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت تقریبی 15 دقیقه بپزید تا طلائی‌رنگ شود. حالا پیتزا را به اندازه‌های باریك و لقمه‌ای ببرید و برای میل كردن، در ظرف مناسبی بچینید.

یادآوری: می‌توانید به جای ژامبون مرغ، از گوشت چرخكرده و یا فیله‌ی مرغ نیز استفاده كنید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، پيتزای لقمه‌ای تعداد بازديد: 519 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز