Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 21:49

16
خرداد
سوفله تره‌فرنگی

سوفله تره‌فرنگی

طرز تهیه سوفله تره‌فرنگی

  سوفله تره‌فرنگی

 

 

مواد لازم برای 4 نفر:

  

كره.................................. 30 گرم

تره‌فرنگی كوچك.............. 300 گرم

خامه.............................. 75 گرم

تخم‌مرغ ...........................4 عدد

جوزهندی .......................به میزان لازم

نمك و فلفل.................... به میزان لازم

 

روش تهیه:

قسمت ریشه و قسمت سبز تره‌فرنگی را جدا كنید؛ قسمت سفیدرنگ آن را به صورت حلقه‌های نازك برش داده و در آب خیس كرده و خوب بشوئید، سپس در آبكش ریخته و صبر كنید تا آب اضافه آن برود؛ در تابه كره بریزید و تره‌ها را تفت دهید تا كمی نرم و شفاف شود، مقداری نمك روی آن بپاشید و صبر كنید تا سرد شود.

چهار ظرف مناسب سرو انتخاب كنید، ته و دیوار ظرف را با كره چرب كنید. تره‌فرنگی‌ها را در چهار ظرف ریخته و روی هر كدام مطابق تصویر یك عدد تخم‌مرغ قرار دهید و روی آن یك قاشق خامه ریخته و كمی جوز هندی و نمك بپاشید و ظرف‌ها را داخل یك سینی كه تا نیمه آب ریخته‌اید قرار دهید تا تخم‌مرغ‌ها بسته شود؛ سپس از فر بیرون آورید و همراه نان سرو نمایید.

 

نكته تغذیه‌ای:

تره‌فرنگی همانند سیر، پیاز و موسیر خاصیت ضدسرطانی داشته و در ضمن باعث پایین آمدن چربی خون نیز می‌شود.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، سوفله تره‌فرنگی تعداد بازديد: 658 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز