Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 17:20

7
خرداد
نان سیب زمینی شیرین

نان سیب زمینی شیرین

پوست سیب‌زمینی‌ها را بگیرید و مکعبی خرد کنید. آن‌گاه سیب‌زمینی‌ها را بپزید و در صافی بریزید تا آب اضافیش گرفته شود. حالا فر را با دمای 170 درجۀ سانتیگراد گرم کنید.

مهدیه ولی‌نژاد

 

مواد لازم برای یک قرص نان 

سیب زمینی شیرین                                                          200 گرم

آرد                                                                                 200 گرم

بیکینگ پودر                                                                      2 قاشق چایخوری

نمک                                                                               یک‌چهارم قاشق چایخوری

مخلوط ادویه معطر (جوزهندی، بادیان ستاره‌ای، زنجفیل و هل)    یک‌دوم قاشق چایخوری

دارچین                                                                            یک‌دوم قاشق چایخوری

شکر                                                                               125 گرم

گردوی خردکرده                                                                 50 گرم

تخم‌مرغ                                                                           2 عدد

روغن مایع                                                                        100 میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه سرخالی)

روش تهیه نان سیب زمینی شیرین

پوست سیب‌زمینی‌ها را بگیرید و مکعبی خرد کنید.

آن‌گاه سیب‌زمینی‌ها را بپزید و در صافی بریزید تا آب اضافیش گرفته شود.

حالا فر را با دمای 170 درجۀ سانتیگراد گرم کنید و قالب را به اندازه 9×10×20 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید.

سپس آرد، بیکینگ‌پودر، نمک، ادویه و دارچین را الک کنید و شکر و گردو را به این مخلوط بیفزائید.

اکنون تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و سبک شود و بعد روغن را به تخم‌مرغ‌ها بیفزائید و مخلوط سازید.

آن‌گاه مواد خشک را کم‌کم درون تخم‌مرغ‌های همزده بریزید و مخلوط کنید و بعد سیب‌زمینی‌ها را به آن اضافه نمائید.

اینک مایة فراهم کرده را در قالب بریزید و رویش را صاف کنید.

سپس قالب را در فر بگذارید و نان را به مدت تقریبی 1 ساعت بپزید.

همینکه نان پخت، آن را از فر درآورید و پس از 5 دقیقه از قالب جدا کنید و روی پنجره سیمی بگذارید تا خنک شود.

یادآوری

این نان در جای خشک و خنک به مدت 3 روز قابل نگهداری است.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

آموزش پخت انواع نان

آموزش نان

 

برچسب ها: پخت نان، آشپزباشی، زندگی آنلاین، نان سیب زمینی شیرین، دستور تهیه نان سیب زمینی شیرین، روش تهیه نان سیب زمینی شیرین، دستور تهیه نان خانگی تعداد بازديد: 515 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نان چیست؟

فیلم روز
تصویر روز