تحریریه زندگی آنلاین - گروه کودک
6 تا 9 ماه
مواد لازم
گلابی 5 عدد کوچک
آب 120 تا 180 میلیلیتر
روش تهیه پوره گلابی
گلابیها را بشویید. آنها را نصف کنید، دانهها و ساقه را جدا سازید. هر نیمه گلابی را 6 تکه کنید.
سپس گلابی و آب را در ظرف بزرگی بریزید. در ظرف را بگذارید، حرارت را ملایم کنید و 8 دقیقه بپزید.
گاهی آن را هم بزنید. حالا آن را در مخلوطکن پوره کنید.
پوره را در ظرف مناسبی بریزید، در یخچال بگذارید و اجازه دهید خنک شود.
یادآوری: شما میتوانید برای طعمدار کردن پوره، مقدار بسیار کمی پودر زنجفیل یا دارچین به آن بیفزایید.