Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 فروردین 1403 - 12:16

12
آذر
پوره گلابی

پوره گلابی

گلابی‌ها را بشویید. آنها را نصف کنید، دانه‌ها و ساقه را جدا سازید. هر نیمه گلابی را 6 تکه کنید. سپس گلابی و آب را در ظرف بزرگی بریزید. در ظرف را بگذارید و حرارت را ملایم کنید.

تحریریه زندگی آنلاین - گروه کودک

6 تا 9 ماه

 

مواد لازم 

گلابی                      5 عدد کوچک

آب                          120 تا 180 میلی‌لیتر

روش تهیه پوره گلابی 

گلابی‌ها را بشویید. آنها را نصف کنید، دانه‌ها و ساقه را جدا سازید. هر نیمه گلابی را 6 تکه کنید.

سپس گلابی و آب را در ظرف بزرگی بریزید. در ظرف را بگذارید، حرارت را ملایم کنید و 8 دقیقه بپزید.

گاهی آن را هم بزنید. حالا آن را در مخلوط‌کن پوره کنید.

پوره را در ظرف مناسبی بریزید، در یخچال بگذارید و اجازه دهید خنک شود.

یادآوری: شما می‌توانید برای طعم‌دار کردن پوره، مقدار بسیار کمی پودر زنجفیل یا دارچین به آن بیفزایید.

 

برچسب ها: غذای کودک، پوره کودک، دستور تهیه پوره، پوره گلابی، روش تهیه پوره گلابی، دستور تهیه پوره گلابی، طرز تهیه پوره گلابی تعداد بازديد: 610 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز