Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 17:40

4
خرداد
پاستا با سس پنیر و نخودفرنگی

پاستا با سس پنیر و نخودفرنگی

روش تهیه پاستا با سس پنیر و نخودفرنگی

تحریریه ماهنامه كودك سالم 

 

 

 

2-3سال

زمان مورد نیاز برای تهیه و پخت: 50 دقیقه

مواد لازم برای 1 نفر

پاستا شكل‌دار                           40 گرم

كره                                          1 قاشق چایخوری

آرد ذرت                                    1 قاشق چایخوری

آب                                          60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

شیر سویا                                40 میلی‌لیتر

پنیر گودای رنده كرده                  1 قاشق سوپخوری

نخود فرنگی پخته                     1 قاشق سوپخوری

خرده نان                                1 قاشق سوپخوری

روش تهیه پاستا با سس پنیر و نخودفرنگی

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. پاستا را در قابلمه حاوی آب جوش و نمك بپزید تا نرم شود ولی له نشود! كره را در تابه‌ مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم آب كنید. آرد ذرت را به آن بیفزائید و هم بزنید تا آرد ذرت كمی تفت بخورد. حالا آب و شیر را بتدریج به مخلوط آرد ذرت و كره بیفزائید و مرتب هم بزنید تا آرد گلوله نشود.

صبر كنید تا سس غلیظ شود. سپس سس را از روی حرارت بردارید و پنیر، نخودفرنگی و پاستا را به آن بیفزائید. اكنون مایه فراهم كرده را در ظرف نسوز چربكرده‌ای به گنجایش 5/1 لیتر (6 پیمانه) بریزید و رویش خرده نان بپاشید. پاستا را به مدت تقریبی 25 دقیقه در فر بپزید و پس از اندكی خنك شدن به كودك خود بدهید.

 

برچسب ها: پاستا با سس، روش تهیه پاستا، آشپزی با پنیر، پاستا، پاستا با سس پنیر و نخودفرنگی، پاستا با نخودفرنگی، پاستا با پنیر تعداد بازديد: 825 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز