Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 18:15

4
خرداد
پوره نخودفرنگی و خیار

پوره نخودفرنگی و خیار

روش تهیه پوره نخودفرنگی و خیار

تحریریه ماهنامه كودك سالم

 

 

 

6-9 ماه

زمان مورد نیاز برای تهیه و پخت: 45 دقیقه

مواد لازم برای 50 گرم پوره

نخود فرنگی                                 30 گرم

كره نرم                                       1 قاشق سوپخوری

خیار پوست گرفته و بدون تخم        یك چهارم عدد

نمك                                           كمی

روش تهیه پوره نخودفرنگی و خیار

نخودفرنگی را در آب جوش بریزید و در ظرفی از آب سرد یخچالی بریزید تا رنگش سبز بماند! آن‌گاه نخودفرنگی و كره را در دستگاه غذاساز پوره كنید. خیار و نمك را به پوره نخودفرنگی بیفزائید و دوباره دستگاه را روشن كنید تا خیار نیز پوره شود. اینك پوره فراهم كرده را در ظرف مناسبی بریزید، در یخچال نگه دارید و پس از خنك شدن به كودك خود بدهید.

 در تهیه غذای كودك به این نكات توجه نمایید:

 در غذا دادن به کودک صبر و حوصله داشته باشید.

 اگر كودك غذایی را دوست نداشت، كلا آن را از برنامه غذایی حذف نكنید، بلكه با كمی تغییرات و در فرصتی دیگر، آن را امتحان كنید.

 سعی كنید تا حد امكان كودك برنامه غذایی منظمی داشته باشد و سر ساعت مشخصی غذا بخورد.

 خوردن غذا با دوستان و همسالان برای كودكان جذاب‌تر است.

 در صورتی كه كودك از خوردن غذایی امتناع كرد، آن غذا را با غذای مورد علاقه‌اش مخلوط نمایید.

 زمانی‌كه كودك به خوبی غذا می خورد، از او تعریف و تمجید كنید.

 

برچسب ها: آشپزی کودک، پوره نخودفرنگی، روش تهیه پوره، پوره، پوره با خیار، آموزش پوره تعداد بازديد: 1050 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز