طبل خوشمزه
زمان مورد نیاز برای تهیه و پخت: 2 ساعت
مواد لازم
پودر كیك وانیلی.............................................3 بسته 340 گرمی
كرم كرهای.....................................................2 واحد
رنگ آبی و قرمز ...........................................به میزان لازم
پاستیل نواری قرمز .........................................200 گرم
توپ نعنائی سفید ..........................................8 عدد
خمیر فوندانت ................................................200 گرم
آبنبات چوبی راه راه به رنگ سفید و قرمز..........دو تكه 12 سانتیمتری
روش تهیه
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و دو قالب عمیق به قطر 20 سانتیمتر را چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید. پودر كیكها را مطابق دستور مندرج روی پاكت آماده كنید و بین 2 قالب تقسیم نمائید. قالبها را به مدت تقریبی یك ساعت در فر قرار دهید تا كیكها بپزند. حالا آنها را از فر درآورید و پس از 5 دقیقه از قالب خارج كنید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا خنك شوند. دوسوم از كرم كرهای را به رنگ آبی درآورید و دو كیك را به وسیله آن به هم بچسبانید. حالا دیوارههای كیك را نیز با كرم كرهای آبی بپوشانید. روی كیك را از كرم كرهای سفیدرنگ بمالید و با پاستیلهای نواری و توپهای نعنائی طبل را تزئین كنید. حالا 2 توپ بزرگ از خمیر فوندانت بردارید، با رنگ قرمز آنها را رنگ كنید و آنها را درون آبنبات چوبی رنگی فرو كنید تا به شكل چوبهای طبل درآید. طبل خوشمزه را برای پذیرائی روی تخته مخصوص كیك قرار دهید.
نكته: روش تهیه كرم كرهای در صفحه قطار سریعالسیر آموزش داده شده است.