Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 16:58

19
تیر
کمپوت ریواس، توت‌فرنگي و زغال اخته

کمپوت ریواس، توت‌فرنگي و زغال اخته

طرز تهیه کمپوت ریواس

کمپوت ریواس، توت‌فرنگي و زغال اخته

 

 

زمان مورد نیاز برای تهیه: 20 دقیقه

زمان پخت: 15 دقیقه

 

 

12تا 24ماهه

 

مواد لازم برای 4-6 نفر

پودر شکر...............................110 گرم (یک دوم پیمانه)

آب .......................................250 میلی لیتر (یک پیمانه)

آبلیمو...................................2 قاشق سوپخوری

ریواس درشت خرده کرده.........330 گرم (3 پیمانه)  

توت فرنگی خرد کرده .............250 گرم

زغال اخته............................1 پیمانه

 

 

روش تهیه

در یک ماهی تابه متوسط، شکر، آب، و آبلیمو را با یکدیگر مخلوط کنید. مواد را هم بزنید تا گرم شوند و شکر آب شود (بدون آنکه ترکیب جوش بیاید). حالا وقت اضافه کردن ریواس است؛ پس از به جوش آمدن، در تابه را بگذارید؛ حدود 2دقیقه وقت لازم است تا ریواس ها نرم شوند. حالا مواد فراهم کرده را در یک کاسه بزرگ بریزید؛ توت فرنگی و زغال اخته را اضافه کرده و هم بزنید. بگذارید کمپوت خنک شود. اگر دوست داشتید، می توانید آن را با خامه سرو نمایید.

یادآوری: این کمپوت را می توانید در یک ظرف مناسب، تا دو روز در یخچال نگهداری کنید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، کمپوت ریواس تعداد بازديد: 749 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز