کمپوت ریواس، توتفرنگي و زغال اخته
زمان مورد نیاز برای تهیه: 20 دقیقه
زمان پخت: 15 دقیقه
12تا 24ماهه
مواد لازم برای 4-6 نفر
پودر شکر...............................110 گرم (یک دوم پیمانه)
آب .......................................250 میلی لیتر (یک پیمانه)
آبلیمو...................................2 قاشق سوپخوری
ریواس درشت خرده کرده.........330 گرم (3 پیمانه)
توت فرنگی خرد کرده .............250 گرم
زغال اخته............................1 پیمانه
روش تهیه
در یک ماهی تابه متوسط، شکر، آب، و آبلیمو را با یکدیگر مخلوط کنید. مواد را هم بزنید تا گرم شوند و شکر آب شود (بدون آنکه ترکیب جوش بیاید). حالا وقت اضافه کردن ریواس است؛ پس از به جوش آمدن، در تابه را بگذارید؛ حدود 2دقیقه وقت لازم است تا ریواس ها نرم شوند. حالا مواد فراهم کرده را در یک کاسه بزرگ بریزید؛ توت فرنگی و زغال اخته را اضافه کرده و هم بزنید. بگذارید کمپوت خنک شود. اگر دوست داشتید، می توانید آن را با خامه سرو نمایید.
یادآوری: این کمپوت را می توانید در یک ظرف مناسب، تا دو روز در یخچال نگهداری کنید.