Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 02:29

24
بهمن
خانمها در مصرف نمک احتیاط کنند

خانمها در مصرف نمک احتیاط کنند

چنانچه خانم باردار، در دوران حاملگی خود از مواد نمک‌دار به صورت افراطی استفاده کند و همچنین از اکسیژن کافی بهره‌مند نباشد، می‌تواند کودکی به دنیا آورد که در آینده دچار بیماری قلبی و عروقی شود.

چنانچه خانم باردار، در دوران حاملگی خود از مواد نمک‌دار به صورت افراطی استفاده کند و همچنین از اکسیژن کافی بهره‌مند نباشد، می‌تواند کودکی به دنیا آورد که در آینده دچار بیماری قلبی و عروقی شود.

اکسیژن بسیار عامل مهمی در سلامت کودک می‌باشد، چنانچه اگر دچار کمبود اکسیژن باشد، به خصوص در سه ماهه دوم بارداری می‌تواند منجر به وزن نگرفتن جنین گردد و یا زایمان زودرس داشته باشد.

همانطور می‌تواند تاثیر زیادی در بیماری‌های بعدی کودک مانند بیماری عروقی، کلیه و حتی پیش‌فعالی کودک شود.

اهمیت اکسیژن، به حدی است که اگر مادر در دوران بارداری از سیگار استفاده کند و یا دچار تنگی نفس باشد، می‌تواند کاملا بر روی جنین اثر زیان‌‌آور بگذارد.

این اتفاق بد می‌تواند زمانی که مادر در جاهای مرتفع از سطح دریا هم زندگی کند نيز بیفتد، به دلیل آنکه ممکن است دچار کمبود اکسیژن شود.

نمک یکی دیگر از مواردی است که می‌بایست کم شود، برای اطلاع بیشتر شما لازم به ذکر است که یک برش نان سفید حدود 230-80 میلی‌گرم نمک دارد و یا یک برش پیتزا می‌تواند از 510 الی 760 میلی‌گرم نمک در خود داشته باشد و یا یک چیزبرگر حدودا 710 الی 1690 میلی‌گرم نمک داشته باشد که تمامی اینها می‌تواند بر روی جنین اثر زیان‌آور گذاشته و آینده کودک را همراه با بیماری‌های قلبی نمايد و همین‌طور فشار خون بالا و بیماری کلیه.

 

 

تغذیه آنلاین

برچسب ها: نمک، مصرف نمک در بارداری، عوارض مصرف نمک، ضررهای نمک برای بدن، نمک در دوران بارداری تعداد بازديد: 710 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز