Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 13 فروردین 1404 - 10:19

11
فروردین
پودینگ برنج

پودینگ برنج

پودینگ برنج هندی بر خلاف پودینگ انگلیسی نه در فر ، بلکه در قابلمه و روی حرارت ملایم پخته می شود.

مترجم : مرضیه عارف

 

تحریریه زندگی آنلاین : پودینگ برنج هندی بر خلاف پودینگ انگلیسی نه در فر ، بلکه در قابلمه و روی حرارت ملایم پخته می شود.

ارزش غذایی:

کالری : 181

کربوهیدرات : 36 گرم

چربی : 2 گرم

پروتئین : 6 گرم

قند : 29 گرم

چربی اشباع شده : 2 گرم

 

 آماده سازی : 10 دقیقه

پخت : 35 دقیقه

بیشتربخوانید:

پودینگ با سس آلبالو + طرز تهیه

 

 

 

مواد لازم و ترکیبات

75 گرم برنج باسماتی

2 پیمانه شیر

8 قاشق غذاخوری شکر

ورق نقره خوراکی یا پسته خورد شده برای تزیین

برنج را بشویید و در یک قابلمه بریزید ، 600 میلی لیتر از شیر را به آن اضافه کرده و اجازه دهید روی حرارت ملایم بپطد . پخت را آنقدر ادامه دهید و هم بزنید تا شیر کاملا جذب برنج شود.

قابلمه را از روی حرارت برداشته ، سریعا برنج را پوره یا له کنید تا وقتی که دانه های درشت نداشته باشد و خمیر شود. این کار را حداقل به مدت 5 دقیقه ادامه دهید و با حرکت دایره ای ، تمام برنج های دور قابلمه را نیز جمع کرده و له کنید.

قابلمه را دوباره روی حرارت برگردانده و به تدریج ، 600 میلی لیتر بقیه ی شیر را اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشید.

شکر را اضافه کرده و به مدت 7 تا 10 دقیقه به پخت ادامه دهید تا وقتیکه مواد سفت شوند ، گاهی آن را هم بزنید.

پودینگ را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل کرده و با استفاده از پسته خورد شده یا ورقه نقره خوراکی آن را تزیین کنید و به تنهایی سرو نمایید.

بیشتربخوانید:

پودینگ تیرامیسوی دورنگ

 

تعداد بازديد: 58 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز