مترجم : مرضیه عارف
تحریریه زندگی آنلاین : پودینگ برنج هندی بر خلاف پودینگ انگلیسی نه در فر ، بلکه در قابلمه و روی حرارت ملایم پخته می شود.
ارزش غذایی:
کالری : 181
کربوهیدرات : 36 گرم
چربی : 2 گرم
پروتئین : 6 گرم
قند : 29 گرم
چربی اشباع شده : 2 گرم
آماده سازی : 10 دقیقه
پخت : 35 دقیقه
بیشتربخوانید:
پودینگ با سس آلبالو + طرز تهیه
مواد لازم و ترکیبات
75 گرم برنج باسماتی
2 پیمانه شیر
8 قاشق غذاخوری شکر
ورق نقره خوراکی یا پسته خورد شده برای تزیین
برنج را بشویید و در یک قابلمه بریزید ، 600 میلی لیتر از شیر را به آن اضافه کرده و اجازه دهید روی حرارت ملایم بپطد . پخت را آنقدر ادامه دهید و هم بزنید تا شیر کاملا جذب برنج شود.
قابلمه را از روی حرارت برداشته ، سریعا برنج را پوره یا له کنید تا وقتی که دانه های درشت نداشته باشد و خمیر شود. این کار را حداقل به مدت 5 دقیقه ادامه دهید و با حرکت دایره ای ، تمام برنج های دور قابلمه را نیز جمع کرده و له کنید.
قابلمه را دوباره روی حرارت برگردانده و به تدریج ، 600 میلی لیتر بقیه ی شیر را اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشید.
شکر را اضافه کرده و به مدت 7 تا 10 دقیقه به پخت ادامه دهید تا وقتیکه مواد سفت شوند ، گاهی آن را هم بزنید.
پودینگ را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل کرده و با استفاده از پسته خورد شده یا ورقه نقره خوراکی آن را تزیین کنید و به تنهایی سرو نمایید.
بیشتربخوانید:
پودینگ تیرامیسوی دورنگ