Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 20:48

13
مرداد
درمان ریشه دندان چیست و چه كاربردهایی دارد

درمان ریشه دندان چیست و چه كاربردهایی دارد

به گفته یك دندانپزشك، درمان ریشه دندان بهترین روش برای حفظ دندان‌های پوسیده است.اگر درمان ریشه دندان به درستی انجام شود تا 95 درصد نتیجه‌بخش بوده و باعث حفظ ماندگاری دندان تا آخر عمر می‌شود.

 

به گفته یك دندانپزشك، درمان ریشه دندان بهترین روش برای حفظ دندان‌های پوسیده است.

دكتر صدیقه خدمت دانشیار دانشگاه علوم پزشكی دانشگاه تهران در گفت‌وگو با خبرنگار «سلامت» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با بیان این مطلب افزود: اگر درمان ریشه دندان به درستی انجام شود تا 95 درصد نتیجه‌بخش بوده و باعث حفظ ماندگاری دندان تا آخر عمر می‌شود.

وی با بیان اینكه در این روش هدف دندانپزشك بازسازی ریشه است، افزود: درمان ریشه زمانی به كار برده می‌شود كه پوسیدگی فقط منحصر به تاج دندان بوده و ریشه‌های آن از سلامت و استحكام كافی برخوردار باشد.

وی عصب‌كِشی و عصب‌كُشی را تنها قسمت كوچكی از درمان ریشه دانست و افزود: در گذشته كه وسایل دندانپزشكی مانند امروز پیشرفته نبود، پزشكان با موادی عصب را كُشته و یا آن را با وسایلی ابتدایی خارج می‌كردند كه در حال حاضر این قبیل كارها چندان كاربرد نداشته و پزشكان بیشتر به بازسازی ریشه‌ها می‌پردازند.

دانشیار دانشگاه تهران با بیان اینكه روش درمان ریشه‌های دندان چندان هم جدید نیست، اضافه كرد: متاسفانه این اصطلاح كمتر به گوش مردم خورده و اكثرا آن را با همان نام‌های عصب‌كُشی و عصب‌كِشی می‌شناسند.

وی در خصوص استفاده از روش‌های مختلف توسط دندانپزشكان بیان كرد: پزشك با یك معاینه كلینیكی وسعت پوسیدگی را شناخته و با استفاده از علائمی كه بیمار آن را بازگو می‌كند مثل حساسیت دندان به گرما و سرما و درد طولانی و ممتد و بررسی رادیوگرافی و عكس‌های دندان بیمار بهترین درمان را برای بیمار در نظر می‌گیرد.

خدمت در ادامه با بیان اینكه برخی از بیماران گمان می‌كنند ایمپلنت از دندان‌های فرد بهتر است، افزود: متاسفانه برخی از بیماران با مراجعه به دندانپزشك، می‌خواهند دندانی را كه فقط كمی از آن پوسیده شده را كشیده و به جای آن از ایمپلنت استفاده كنند در صورتی كه این تفكر بسیار غلط است. آنها باید بدانند ایمپلنت، هیچ‌گاه جای دندان‌های طبیعی فرد را نگرفته و اصلا قابل مقایسه با ریشه‌های دندانی نرمال فرد نیست.

وی در پایان اظهار كرد: می‌توان با درمان ریشه و گذاشتن روكش روی دندان‌ها آنها را تا آخر عمر حفظ كرد.

 

 

منبع: خبر گزاری ایسنا

 

برچسب ها: دندان پوسیده، درمان ریشه دندان، دندان های پوسیده، حفظ از دندان، ریشه دندان، بازسازی ریشه دندان، بیماری دندان تعداد بازديد: 638 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز