سلام در مورد استفاده از روغن ذرت در تفت دادن پیاز و گوشت میخواستم سوال کنم که اینکار مجاز است؟
پاسخ ارائه شده توسط: دكتر پيام فرحبخش، متخصص تغذيه
روغن ذرت که از گیاه ذرت بدست میآید حاوی 13 درصد چربی اشباع و 87 درصد چربی غیر اشباع با یک و یا چند پیوند دوگانه است. این روغن برای سرخ کردن و تفت دادن مواد غذایی از دو جهت مناسب است. اول اینکه فاقد مزه و بو میباشد و تاثیر بر مزه اصلی غذا نخواهد داشت و دوم اینکه درجه دود بالایی دارد. درجه دود درجه حرارتی است که در آن روغن شروع به دودکردن نموده و در واقع اکسیده میشود. درجه دود این روغن حدود 232 درجه سانتیگراد است که نسبت به روغن زیتون حدود 40 درجه بیشتر است و بنابراین در سرخ کردن طولانی مدت از روغن زیتون مناسب تر است.