Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 31 فروردین 1404 - 04:53

14
آذر
خواص روغن ذرت

خواص روغن ذرت

سلام در مورد استفاده از روغن ذرت در تفت دادن پیاز و گوشت میخواستم سوال کنم که اینکار مجاز است؟

پاسخ ارائه شده توسط: دكتر پيام فرح‌بخش، متخصص تغذيه

روغن ذرت که از گیاه ذرت بدست می‌آید حاوی 13 درصد چربی اشباع و 87 درصد چربی غیر اشباع با یک و یا چند پیوند دوگانه است. این روغن برای سرخ کردن و تفت دادن مواد غذایی از دو جهت مناسب است. اول اینکه فاقد مزه و بو می‌باشد و تاثیر بر مزه اصلی غذا نخواهد داشت و دوم اینکه درجه دود بالایی دارد. درجه دود درجه حرارتی است که در آن روغن شروع به دودکردن نموده و در واقع اکسیده می‌شود. درجه دود این روغن حدود 232 درجه سانتیگراد است که نسبت به روغن زیتون حدود 40 درجه بیشتر است و بنابراین در سرخ کردن طولانی مدت از روغن زیتون مناسب تر است.

تعداد بازديد: 758 تعداد نظرات: 0

شما هم می توانید سؤالات خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

فیلم روز
تصویر روز