بین نان، برنج و سیبزمینی كدامیك از نشاسته بیشتری برخوردارند؟
پاسخ ارائه شده توسط: دكتر محمدرضا وفا، متخصص تغذیه
مقدار نشاسته در وزن برابر این خوراکیها تفاوت قابل توجه ندارد اما نوع نشاسته این خوراکیها بسیار متفاوت هستند. نشاسته سیبزمینی از سرعت هضم و جذب بسیار بالا برخوردار است و مصرف آن منجر به افزایش سریعتر قندخون در مقایسه با برنج و نان میشود بنابراین برای مثال سیبزمینی در مقایسه با نان سبوسدار و در وزن مساوی انتخاب خوب برای افرادی که دچار دیابت یا مشکلات قند و چربی ( مشکلات متابولیک) خون هستند، نیست. برای اصلاح الگوی خوراکی خود با متخصص تغذیه خود مشورت نمایید.