Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 30 فروردین 1404 - 14:34

30
آبان
الگوی صحیح مصرف غذا

الگوی صحیح مصرف غذا

با سلام بهترین نوع ظرف برای پخت وپز چیست؟ در ضمن روش شستشو و ضد عفونی گیلاس و انگور و توت فرنگی به چه صورت می‌باشد؟

پاسخ ارائه شده توسط: دنیای تغذیه

با سلام، در موارد مختلف متفاوت است، به عنوان مثال ظرف استیل برای پخت برنج مناسب نیست یا ظرف لعابی بهترین انتخاب برای پخت مرباها است. برای ضدعفونی كردن میوه‌ها از محلول ضدعفونی كننده كه در بازار موجود است استفاده كنید. با تشكر

تعداد بازديد: 568 تعداد نظرات: 0

شما هم می توانید سؤالات خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

فیلم روز
تصویر روز