خوردن سرشير يا سرماست چه مزايا يا مضراتی دارد؟ با تشكر
پاسخ ارائه شده توسط: دنیای تغذیه
با سلام ، از آنجا که چربی سبک بوده و به مرور بر روی شیر جمع میشود، معمولا سرشیر مقدار فراوانی از چربی شیر را در خود جای میدهد. مسلما خوردن این چربی بدفعات، موجب افزایش دریافت انرژی و در نتیجه تجمع چربی در بدن مصرف کننده خواهد شد. یادآوری میشود که چربی لبنیات دارای مقداری اسیدهای چرب اشباع شده است که مصرف زیاد آن در دراز مدت منجر به رسوب چربی در اطراف رگها خواهد شد. از طرف دیگر، بعلت داشتن مقداری کلسترول، به مرور دیواره رگها لطمه خواهد دید.
همچنین ببینید: خرید کتاب غذاهای شفابخش (کلیک کنید)
لذا مصرف دیر به دیر چنین فرآوردههایی قابل قبول است؛ ولی مصرف زیاد آنها قابل توصیه نیست. نکته مهم دیگر این است که اگر شیر نجوشیده بوده و یا پس از پاستوریزاسیون یا جوشاندن در ظروف آلوده یا در معرض آلودگی قرار داشته باشد، مصرف سرشیر آن میتواند بسیار خطرناک باشد و به مسموم شدن مصرف کننده بینجامد. مصرف خامه که از شیر پاستوریزه یا استریل گرفته میشود، بر مصرف سرشیر حاصل از شیر مشکوک قطعا ارجحیت خواهد داشت