چرا ماست از شیر خشک تهیه میشود و آیا برابر با شیر تازه گاو است؟
پاسخ ارائه شده توسط: دنیای تغذیه
با سلام ، معمولا ماست بایستی از شیر پاستوریزه و تازه تهیه گردد و نیازی به استفاده از شیر خشک در تهیه ماست نمیباشد و بطور کلی میزان انرژی و پروتئین و کربوهیدرات در یک لیوان شیر پاستوریزه برابر با یک لیوان ماست پاستوریزه میباشد، بشرطی که میزان چربی در شیر پاستوریزه و ماست پاستوریزه یکسان باشد، یعنی هر دو کم چرب یا دارای چربی متوسط یا چربی زیاد باشند. مثلا هر لیوان شیر یا ماست کم چرب دارای 12 گرم کربوهیدرات،8 گرم پروتئین و حدود 1تا 5/1 گرم چربی است یا هر لیوان شیر یا ماست پرچرب دارای 12 گرم کربوهیدرات، 8 گرم پروتئین و حدود 8 گرم چربی م یباشد.