خامه گياهی چيست؟
پاسخ ارائه شده توسط: دنیای تغذیه
با سلام ، روغنهای گياهی عموما مايع هستند و تنها برخی اسيدهای چرب موجود در روغن نارگيل و روغن هسته خرما، جامد هستند، لذا برای نيمه جامد کردن و سفيد کردن رنگ روغنهای گياهی (که در نتيجه شبيه خامه شوند)، آنها را تا حدی هيدروژنه میکنند و همراه آب و برخی مواد طبيعی که مخلوط آب و روغن را ممکن میسازد (از قبيل لستين موجود در تخممرغ)، بشدت به هم میزنند تا حالت کف کرده و سفيد پيدا کند. بديهی است که اين خامه در مقايسه با خامه حيوانی اسيدهای چرب اشباع کمتر داشته و کلسترول ندارد؛ با اين حال، اين خامه نيز حاوی روغن (ولو گياهی) و برخی افزودنیهاست و در مصرف آن بايد صرفهجويی کرد تا خطر افزايش وزن و بيماریهای مربوطه به حداقل برسد.