Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 17 اردیبهشت 1403 - 00:49

19
مهر
شرایط نگهداری نمک یددار

شرایط نگهداری نمک یددار

با سلام، آيا يد موجود در مواد غذایی و نمك فقط در برابر نور غير مقاوم است يا در برابر حرارت هم غير مقاوم می باشد؟

پاسخ ارائه شده توسط: دنیای تغذیه

با سلام ، ید در برابر حرارت غیر مقاوم است و حرارت پختن غذا آن را غیر فعال می‌كند،‌ به همین خاطر برای استفاده از نمك یددار در غذا توصیه می‌شود كه نمك یددار بعد از پخت غذا و قبل از مصرف به غذا افزوده شود و در واقع افزودن نمك یددار به غذا قبل از تهیه غذا باعث می‌شود كه در جریان پختن و آماده‌سازی غذا، ید غیر فعال شود.

تعداد بازديد: 679 تعداد نظرات: 0

شما هم می توانید سؤالات خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

فیلم روز
تصویر روز