Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 31 فروردین 1404 - 11:52

7
بهمن
خشکی و خارش پشت پلک

خشکی و خارش پشت پلک

19 سال دارم و حدود دو ماه است كه دچار خشكی و خارش پشت پلكم شده‌‌ام. لطفاً مرا راهنمایی كنید؟

پاسخ ارائه شده توسط: دكتر نگار بهروز   

 

شایع‌ترین علت اگزمای پلك‌ها استفاده از لاك ناخن و در مرحله بعد مواد آرایشی است كه به صورت قرمزی، پوسته پوسته شدن پشت و اطراف چشم، تورم اطراف و بالای چشم جلوه می‌كند. لاك ناخن حاوی مواد آلرژی‌زا است كه می‌تواند باعث حساسیت پوستی، قرمزی، تورم و خارش شود.

بدون آنكه شخص متوجه باشد لاك ناخن، نواحی پلك و گردن تماس پیدا می‌كند و چون پوست این نواحی حساس است دچار مشكل و حساسیت می‌شود. مهم‌ترین عامل ایجاد حساسیت‌های پوستی، مواد نگهدارنده تركیبات آرایشی و دومین عامل مواد معطر و رنگی موجود در لوازم آرایشی است. لذا ایجاد حساسیت پوستی علاوه بر تركیب معطر و مواد رنگی، تابش نور آفتاب نیز مؤثر است.

 

تعداد بازديد: 2418 تعداد نظرات: 0

شما هم می توانید سوالات خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

فیلم روز
تصویر روز