Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 31 فروردین 1404 - 11:47

6
بهمن
گوجه، خام یا پخته

گوجه، خام یا پخته

بعضی‌ها می‌گویند گوجه را بپزید و بعد بخورید. بهتراست گوجه خام مصرف شود یا پخته؟ 

پاسخ ارائه شده توسط: دكتر نگار بهروز   

گوجه‌فرنگی حاوی لیكوپن است كه نوعی آنتی‌اكسیدان محسوب می‌شود. آنتی‌اكسیدان‌ها به لحاظ قابلیت‌شان در خنثی كردن رادیكال‌های آزاد كه با بیماری قلبی، سكته مغزی و پیری ارتباط دارند.

حائز اهمیت هستند. ظرفیت آنتی‌اكسیدانی كل گوجه‌فرنگی تازه و خام حدود 80 درصد است در حالی كه این میزان در گوجه پخته 5 تا 6 برابر افزایش می‌یابد. علت این است كه لیكوپن گوجه خام پس از پخته شدن به نوعی كه قابلیت جذب آن در بدن خیلی بیشتر است تبدیل می‌شود.

تعداد بازديد: 552 تعداد نظرات: 0

شما هم می توانید سوالات خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

فیلم روز
تصویر روز