بعضیها میگویند گوجه را بپزید و بعد بخورید. بهتراست گوجه خام مصرف شود یا پخته؟
پاسخ ارائه شده توسط: دكتر نگار بهروز
گوجهفرنگی حاوی لیكوپن است كه نوعی آنتیاكسیدان محسوب میشود. آنتیاكسیدانها به لحاظ قابلیتشان در خنثی كردن رادیكالهای آزاد كه با بیماری قلبی، سكته مغزی و پیری ارتباط دارند.
حائز اهمیت هستند. ظرفیت آنتیاكسیدانی كل گوجهفرنگی تازه و خام حدود 80 درصد است در حالی كه این میزان در گوجه پخته 5 تا 6 برابر افزایش مییابد. علت این است كه لیكوپن گوجه خام پس از پخته شدن به نوعی كه قابلیت جذب آن در بدن خیلی بیشتر است تبدیل میشود.