Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 31 فروردین 1404 - 07:20

27
اردیبهشت
بهترین قسمت گوشت برای خوروش

بهترین قسمت گوشت برای خوروش

بهترین قسمت گوشت برای خورش‌ها كدام قسمت است؟ 

پاسخ ارائه شده توسط: اعظم گلزارمنش؛ کارشناس آشپزی

 

بهترین قسمت گوشت، مغز ران یا ماهیچه می‌باشد.

تعداد بازديد: 601 تعداد نظرات: 0

شما هم می توانید سوالات خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

فیلم روز
تصویر روز