Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 31 فروردین 1404 - 07:22

27
اردیبهشت
علت قرار دادن کدو حلوایی در آب آهک برای مربا

علت قرار دادن کدو حلوایی در آب آهک برای مربا

 چرا باید كدو حلوائی را برای تهیه‌ی مربا در آب آهك قرار دهیم؟ 

پاسخ ارائه شده توسط: اعظم گلزارمنش؛ کارشناس آشپزی

چون بافت كدو حلوائی لطیف است و برای پخت مربا خیلی سریع له می‌شود. پس بهتر است قبل از تهیه‌ی مربا یك‌ شب كدوی خرد كرده را در آب آهك قرار دهید.

 

 

تعداد بازديد: 3431 تعداد نظرات: 2

نظرات

  • باسلام من کدو رو ریز خورد کردم و در اب اهک گذاشتم بعد از ۲۴ساعت اب خنک شستم و تواب سرد قرار دادم یک روز بعد صبح دیدم کدوهام کاملا له شده بودن علت چیه ؟
    البته من قبلا مربا کدو با کیفیت عالی درست کرده بودم .حالا نمیدونم این چش شد.
    • پاسخ خانم افسانه ظروفی؛ کارشناس شیرینی‌پزی: با سلام، وقت بخیر. آهک موجب سفت شدن بافت کدو می‌شود! ممکن است آهک مصرفی‌تان مرغوب نبوده!

شما هم می توانید سوالات خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

فیلم روز
تصویر روز