Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 31 فروردین 1404 - 05:51

27
اردیبهشت
روش باز کردن خمیر پای

روش باز کردن خمیر پای

هنگام باز كردن خمیر پای دچار مشكل می‌شوم و انداختن خمیر در قالب بسیار دشوار است! برای حل این مشكل چه كار كنم؟ 

پاسخ ارائه شده توسط: افسانه ظروفی؛ کارشناس شیرینی پزی  

 

چنانچه خمیر پای به‌طور صحیح تهیه شده باشد، سرد بودن خمیر هنگام باز كردن براحتی انجام می‌شود! از این رو خمیر را قبل از مصرف یك ساعت در یخچال نگه دارید.

تعداد بازديد: 501 تعداد نظرات: 0

شما هم می توانید سوالات خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

فیلم روز
تصویر روز