Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 31 تیر 1404 - 18:31

25
اردیبهشت
مصرف مارگارین به جای کره در تارت

مصرف مارگارین به جای کره در تارت

آیا می‌توانیم در تهیه‌‌ی انواع تارت و پای از مارگارین به جای كره استفاده كنیم؟ 

پاسخ ارائه شده توسط: افسانه ظروفی؛ کارشناس شیرینی پزی  

 

خیر. بهتر است از كره‌ی حیوانی بهره بگیرید!

تعداد بازديد: 451 تعداد نظرات: 0

شما هم می توانید سوالات خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

فیلم روز
تصویر روز