Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 31 فروردین 1404 - 05:45

25
اردیبهشت
جلوگیری از شکرک زدن مربا

جلوگیری از شکرک زدن مربا

برای جلوگیری از شكرك زدن مربا چه راهكاری وجود دارد؟ 

پاسخ ارائه شده توسط: افسانه ظروفی؛ کارشناس شیرینی پزی  

 

با افزودن قدری گلوكز و آبلیمو می‌توانید مانع از شكرك زدن مربا شوید! اگرچه جوشاندن زیاد مربا نیز موجب بروز این مشكل می‌شود!

تعداد بازديد: 498 تعداد نظرات: 0

شما هم می توانید سوالات خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

فیلم روز
تصویر روز