Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 31 فروردین 1404 - 05:47

25
اردیبهشت
جلوگیری از خشکی خمیر پای

جلوگیری از خشکی خمیر پای

برای جلوگیری از خشك شدن و ترك خوردن خمیر پای چه راهكاری را پیشنهاد می‌كنید. 

پاسخ ارائه شده توسط: افسانه ظروفی؛ کارشناس شیرینی پزی  

 

مواد لازم را با دقت اندازه‌گیری كنید. كره‌ی مصرفی حتماً‌ سرد باشد و آن را به تكه‌های كوچك ببرید. میزان آب در تهیه‌ی خمیر پای، تقریبی است ولی مراقب باشید كه خمیر خشك و كم آب نباشد!

تعداد بازديد: 465 تعداد نظرات: 0

شما هم می توانید سوالات خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

فیلم روز
تصویر روز