Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 31 فروردین 1404 - 05:59

7
اردیبهشت
ترد کردن گوشت گوساله

ترد کردن گوشت گوساله

چگونه می‌توان گوشت گوساله را برای مصرف ترد كرد؟ 

پاسخ ارائه شده توسط: اعظم گلزارمنش؛ کارشناس آشپزی

 

مخلوطی از سركه و روغن زیتون را روی تمام قسمت‌های گوشت بمالید، رویش را بپوشانید و دو ساعت در یخچال نگه دارید.

تعداد بازديد: 1437 تعداد نظرات: 0

شما هم می توانید سوالات خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

فیلم روز
تصویر روز