Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 31 فروردین 1404 - 04:49

6
اردیبهشت
آرد قوی چیست

آرد قوی چیست

آرد قوی چه نوع آردیست؟ 

پاسخ ارائه شده توسط: افسانه ظروفی؛ کارشناس شیرینی پزی  

 

آرد قوی آردیست كه گلوتن بیشتری دارد. منظور از گلوتن، پروتئین گیاهی موجود در آرد است. از این نوع آرد، در تهیه‌‌ی انواع نان استفاده می‌شود.

تعداد بازديد: 2708 تعداد نظرات: 2

نظرات

  • سلام خسته نباشید ... یه نوع آرد اوردیم تازگی این خمیر وقتی می‌بریم برا نون پختن این خمیر هم چسپش زیاد میشه هم پاره پاره میشه و بعد اگه سست گرفته باشیم هم خیمر سفت میشه علتش میخواستم بدونم و باید چیکار کنم
    • پاسخ خانم افسانه ظروفی؛ کارشناس قنادی: در خمیری که گلوتن بالایی دارد، چسبندگی بین سلول های آرد نیز بیشتر خواهد بود که در این صورت خمیر به سادگی پاره نمی شود! این نوع آرد که یکی از مرغوب ترین شان (آرد گنبد) است، برای پخت نان مناسب می باشد.

شما هم می توانید سوالات خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

فیلم روز
تصویر روز