Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 30 فروردین 1404 - 19:57

6
اردیبهشت
از دست رفتن پف نان خامه ای

از دست رفتن پف نان خامه ای

چرا نان خامه‌ای، پس از بیرون آمدن از فر، پفش را از دست می‌دهد؟ 

پاسخ ارائه شده توسط: افسانه ظروفی؛ کارشناس شیرینی پزی  

 

نان خامه‌ای كه نوعی شیرینی فرانسوی است كه به خمیر كلمی نیز معروف است (choux pastry). چنانچه خمیر به درستی تهیه شده باشد و از فرمول صحیح و مناسبی بهره گرفته‌اید، علت از بین رفتن پف نان، پس از بیرون آوردن از فر، پخت كم و ناكافی آن است.

تعداد بازديد: 566 تعداد نظرات: 0

شما هم می توانید سوالات خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

فیلم روز
تصویر روز