Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 30 فروردین 1404 - 19:36

17
آذر
خمير پای

خمير پای

هنگام باز كردن خمير پای دچار مشكل می شوم و انداختن خمير در قالب بسيار دشوار است! برای حل اين مشكل چه كار كنم؟

پاسخ ارائه شده توسط:آشپزباشی

چنانچه خمير پای به‌طور صحيح تهيه شده باشد، سرد بودن خمير هنگام باز كردن براحتي انجام مي‌شود! از اين رو خمير را قبل از مصرف يك ساعت در يخچال نگه داريد

تعداد بازديد: 562 تعداد نظرات: 0

شما هم می توانید سؤالات خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

فیلم روز
تصویر روز