Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 30 فروردین 1404 - 19:34

17
آذر
پوست کندن باقلا

پوست کندن باقلا

برای تهبه نان از توستر استفاه شود بهتر است یا فر؟ مشخصات توستر خوب برای خرید کدام است

پاسخ ارائه شده توسط:آشپزباشی

روی باقلا كه از پوست اول جدا كرده‌ايد، نمك بپاشيد و 5 دقيقه صبر كنيد. اينك به راحتی باقلا را پوست بگيريد.

تعداد بازديد: 637 تعداد نظرات: 0

ش

فیلم روز
تصویر روز