Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 29 فروردین 1403 - 02:38

2
اردیبهشت
ترفندهای تازه ویروس هفت خط کرونا برای فریب سیستم ایمنی بدن

ترفندهای تازه ویروس هفت خط کرونا برای فریب سیستم ایمنی بدن

ویروس کرونا برای فرار از سیستم ایمنی برخی بیماران احتمالا تغییراتی ایجاد می‌کند و باعث ایجاد سرخوشه هایی می شود که امیدواریم واکسن‌ها، برخی داروها و سیستم ایمنی خود فرد بتوانند این فریب ویروس را خنثی کنند.

ایرنا نوشت: یک دانشیار ویروس شناسی معتقد است: ویروس کرونا برای فرار از سیستم ایمنی برخی بیماران احتمالا تغییراتی ایجاد می‌کند و باعث ایجاد سرخوشه هایی می شود که امیدواریم واکسن‌ها، برخی داروها و سیستم ایمنی خود فرد بتوانند این فریب ویروس را خنثی کنند.

دکتر اکرم آستانی روز پنجشنبه افزود: اینکه این ویروس تا چه زمانی می خواهد در بین انسانها مانور دهد مشخص نیست اما نکته مهم این است که واکنش های سیستم ایمنی و عوارض آن بیشتر از اثرات این ویروس باعث وخیم‌تر شدن حال بیماران و مرگ آنها می شود.

وی تاکید کرد: استفاده از ماسک مخصوصا در فضاهای بسته، رعایت فاصله اجتماعی و شستن مداوم دست‌ها حتی بعد از تزریق واکسن، مهم است چون هنوز ناشناخته ها در مورد این ویروس زیاد است.

وی بر رعایت کامل پروتکل های بهداشتی بدون وسواس بیش از حد تاکید کرد و اظهار داشت: 
استفاده زیاد از ضد عفونی کننده ها خود گاهی باعث مسمومیت می شود.

دکتر آستانی با بیان اینکه وقتی می‌گفتند "ویروس از طریق سطوح، منتقل می شود" بعضی  افراد زندگی خود را با الکل آغشته کرده بودند اضافه کرد: استفاده زیاد از الکل، معنا ندارد؛ اخیرا سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد که مردم نگران انتقال ویروس از طریق سطوح و غذا نباشند.

وی با اظهار امیدواری از اینکه به زودی با واکسیناسیون جمعی، شاهد کاهش مانور این ویروس در جامعه باشیم یادآور شد: شست و شوی مکرر دستها لازم است اما در جایی که آب نباشد می توانیم از الکل استفاده کنیم.

این ویروس شناس یزدی افزود: تاکید من بر استفاده معقولانه از الکل به این دلیل است که خیلی از افراد برای استفاده از آن وسواس به خرج می دادند که همین امر موجب مسمومیت آنها میشد.

وی ویروس کرونا (sars-cov۲) را جزو ویروس های rna دار دانست که به همراه ویروس مرس و سارس در خانواده کرونا قرار دارند؛ این خانواده، ژنوم و اسید نوکلییک بزرگ دارند، مکانیسم تصحیح ژنوم آنها کم است و به همین علت تغییرات ژنتیکی در آنها زیاد اتفاق می افتد.

به گفته وی محققین احتمال می دادند که این ویروس مثل سارس، محو شود یا مثل مرس کمتر شود که هنوز محقق نشده است.

 

برچسب ها: سیستم ایمنی بدن، ویروس کرونا، کووید19 تعداد بازديد: 193 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز