ایرنا نوشت: عضو ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: وضعیت اپیدمی کرونا در ایران هیچ وقت به این وحشتناکی نبوده، هر گونه تجمعی باید لغو شد، لغو جلسه سران قوا تصمیم درستی بود و مجلس و بقیه ادارات هم باید یا تعطیل یا بسیار خلوت شوند.
عضو ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: وضعیت اپیدمی کرونا در ایران هیچ وقت به این وحشتناکی نبوده، هر گونه تجمعی باید لغو شد، لغو جلسه سران قوا تصمیم درستی بود و مجلس و بقیه ادارات هم باید یا تعطیل یا بسیار خلوت شوند.
مینو محرز افزود: در صورتی که در جلسه سران قوا تجمعی بین افراد بوده، لغو آن در شرایط بحرانی کنونی کرونا تصمیم درستی بوده، کرونا با هیچ کس شوخی ندارد و باید همه تجمعات و جلسات اداری و غیر اداری تا جای ممکن به صورت مجازی و از راه دور برگزار شود. هر گونه تجمع در محیط های بسته در شرایط کنونی خطرناک است.
وی ادامه داد: جلسات در فضاهای بسته به خصوص اگر زمان جلسه طولانی باشد، حتما در انتقال بیماری موثر است، مجلس هم باید تا اطلاع ثانوی تعطیل باشد چون نمایندگان مجلس در کنار هم با فاصله اندک هستند و اگر نمی توانند حداقل باید فاصله صندلی ها را زیاد کنند و اگر نمی توانند فاصله گذاری را رعایت کنند، برگزاری حضوری جلسات مجلس نیزخطرناک است، در ادارات نیز باید از برگزاری جلسات و تجمعات و حضور جمعی کارکنان در کنار هم جلوگیری شود.
عضو ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: اجرای دورکاری ها تا حدی به کاهش موارد ابتلا به کرونا کمک کرد اما لغو دورکاری ها، برگزاری تجمعات مختلف و مسافرتها به موج جدید کرونا دامن زد و اکنون در بدترین شرایط کرونا از زمان شروع این اپیدمی در ایران هستیم. در این شرایط هر گونه رفت و آمد و مراوده انسانها با یکدیگر موجب گسترش و سرایت بیشتری یبماری کووید۱۹ می شود و به سیر صعودی بیماری دامن می زند.
محرز افزود: بیمارستانها پر شده و جای خالی ندارند و اگر فردی به بیماری کووید۱۹ مبتلا شود، امکان پذیرش او در بیمارستان وجود ندارد، آی سی یو خالی در بیمارستانها نداریم و حتی در برخی بیمارستانها اکسیژن کافی برای مراقبت از بیماران وجود ندارد.
این فوق تخصص بیماری های عفونی گفت: تجارب خوبی برای درمان کووید۱۹ در ماههای گذشته به دست آورده ایم و از نظر علمی و دانش درمان کمبودی نداریم، داروهای لازم هم در دسترس است اما امکانات و تجهیزات بیمارستانی کافی وجود ندارد. از گذشته نیز فقط بیماران بدحال را در بیمارستان بستری می کردیم و بیمارانی که بدحال نیستند به صورت سرپایی دارو می گیرند و در خانه استراحت می کنند اما حتی برای بیماران بدحال نیز تخت بیمارستانی کافی نداریم و به سمتی می رویم که باید بیمارستان صحرایی دایر کنیم و الیته بیمارستان صحرایی نیز تاکنون ایجاد نشده است.
محرز گفت: در این شرایط مهمترین اقدام خلوت کردن اماکن عمومی و جلوگیری از تجمعات است، باید با دورکاری و برگزاری جلسات به صورت مجازی از افزایش بیشتر موارد بیماری که به افزایش مرگ انسانها منجر شده جلوگیری کنیم.