عضو فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مجلس همچنان منتظر دریافت لایحه بیمه زنان خانهدار است، گفت: دولت و به ویژه معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری هر چه سریعتر باید این لایحه را ارائه دهند. لاله افتخاری درباره آخرین وضعیت لایحه بیمه زنان خانهدار اظهار کرد: مجلس بیمه زنان خانهدار را در سال 92 تصویب کرد، با این وجود متاسفانه به دلیل بار مالی که داشت در شورای عالی نگهبان رد شد. وی در ادامه افزود: روند اختصاص اعتبارات به این ترتیب است که هر سال دولت در لایحه بودجه که به مجلس ارسال ميکند برای هر برنامهاي باید ردیف اعتباری خاصی در نظر بگیرد. براین اساس هر برنامهای بدون ردیف بودجه مشخص شده ارائه شود، به طور قطع شورای نگهبان با آن مخالفت خواهد کرد، موضوعی که موجب شده تاکنون بیمه زنان خانهدار نهایی نشود.
عضو فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی با بیان این مطلب که بیمه زنان خانهدار نیز به دلیل اختصاص نیافتن ردیف بودجه از سوی دولت برای اجرای آن در سال 93 با مخالفت شورای نگهبان مواجه شد و تا کنون نیز از سوی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری هیچ لایحهای به مجلس داده نشده است، ادامه داد: با توجه به اینکه بیمه زنان خانهدار در سال 93 به دلیل ارائه نشدن لایحه مذکور اجرایی نشد، دولت به ویژه معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری باید هر چه سریعتر این لایحه را به مجلس ارسال کنند. تا زمانی که این اقدام صورت نگیرد بیمه زنان خانهدار نیز بلاتکلیف خواهد ماند. افتخاری با اشاره به اینکه بارها به معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری این مطلب را متذکر شدیم و منتظر هستیم تا این لایحه از سوی معاونت امور زنان و خانواده هر چه سریعتر به دست نمایندگان مردم در خانه ملت برسد، تصریح کرد: هر سال به دلیل تغییر تعداد آمارها، برنامهها و بخش نامهها بودجه تغییر میکند و تا مشخص نشدن بودجه و تعداد جمعیت زنان خانه دار نتیجهای از این طرح نخواهیم گرفت. نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: انتظار داریم معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی بتوانند اقدامات لازم را در این زمینه انجام دهند، تا هر چه سریعتر این لایحه را در اختیار مجلس قرار دهند تا بتوانیم آن را به تصویب برسانیم.
افتخاری با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری که خانهداری را باید یک شغل حساب کنیم، مطرح کرد: برای به سرانجام رسیدن لایحه زنان خانهدار باید یک همکاری مشورتی و تعاملی صورت گیرد، به همین دلیل فرصت زمانی را برای ارسال لایحه از سوی معاونت ریاست جمهوری مشخص نکردیم، هرچند که اکنون زمان زیادی از این امر ميگذرد و همچنان منتظر هستیم. وی با بیان اینکه مشخص نشدن تعداد زنان خانهدار در کشور ميتواند یکی از دلایل تأخیر در تدوین و ارائه این لایحه باشد، اظهار کرد: یکی از علل آماده شدن این لایحه مشخص نشدن تعداد زنان خانهدار است. وي گفت: باید تعداد زنان خانهدار مشخص شود تا سایر موارد در این زمینه نیز مشخص شود.