Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:13

24
خرداد
بلاهایی که اعتیاد به تلفن همراه به بار می‌آورد

بلاهایی که اعتیاد به تلفن همراه به بار می‌آورد

تلفن‌های همراه با وجود جنبه‌های مثبت،اگر به آنها اعتیاد پیدا کنیم می‌توانند ویژگیهای منفی هم داشته باشند.

به گزارش تابناک با تو،تلفن‌های همراه با وجود جنبه‌های مثبت، می‌توانند ویژگی‌های منفی هم داشته باشند، اگر به آن‌ها اعتیاد پیدا کنیم، آسیب‌های فراوانی را به سلامتی ما وارد خواهند کرد.

افسرده می‌شوید

وقتی مقدار قابل توجهی از وقت روزانه خود را روی تلفن می‌گذرانید فقط روابط اجتماعی شما تحت تأثیر قرار نمی‌گیرد.

در مطالعه‌ای بر روی ۱۹ جوان مبتلا به اعتیاد به تلفن همراه، محققان دانشگاه کره در سئول دریافتند که نمره بالا در مقیاس اعتیاد به گوشی با سطح بالای افسردگی ارتباط دارد.

بیشتربخوانید:

چرا نمی توانیم گوشی‌های خود را اندکی هم که شده، کنار بگذاریم؟!

 

 

از کاهش انرژی رنج می‌برید، همیشه خسته‌اید

در همان مطالعه کره جنوبی، محققان همچنین دریافتند که افراد معتاد به تلفن دارای سطح بالاتری از اسید گاما آمینوبوتیریک یا GABA در مغز خود هستند.

این سطح بالای اسید با اضطراب، خواب آلودگی و سایر علائم مرتبط با خستگی در ارتباط است.

اختلالات خواب، با وجود خستگی زیاد تا ساعت‌ها از این پهلو به آن پهلو می‌شوید

اگر می‌بینید که در طول شب دائماً در حال تغییر وضعیت هستید، ممکن است اعتیاد به تلفن هوشمند، دلیل و مشکل باشد.

یک مطالعه که در PLoS ONE منتشر شده نشان داد که هرچه افراد وقت بیشتری روی تلفن‌های خود بگذرانند - به ویژه قبل از خواب - کیفیت خواب آن‌ها بدتر است.

اعتیاد به تلفن‌های هوشمند باعث اختلالات بینایی می‌شود

دستگاه‌های هوشمند مانند تلفن‌هاو سایر وسایل الکترونیکی نور آبی ساطع می‌کنند که دارای طول موج کوتاه و در نتیجه انرژی بیشتری نسبت به سایر طیف رنگ‌ها دارد.

مسئله این است که نور آبی مولکول‌های مهمی به نام شبکیه چشم را به "قاتل سلول" مضر تبدیل می‌کند. این مستقیم بر کیفیت بینایی طولانی مدت تأثیر می‌گذارد.

طولانی نشستن و استفاده از گوشی هوشمند باعث افزایش درد گردن می‌شود

تمام روز شما کاری نکرده اید جز اینکه روی نیمکت بنشینید و تمام روز با تلفن خود در اینستاگرام سرچ کنید، بنابراین جای تعجب نیست که عضلات گردن شما آسیب ببیند.

یک مطالعه منتشر شده در فیزیوتراپی علوم نشان داد که استفاده از تلفن هوشمند به ویژه با یک دست، باعث افزایش "فعالیت عضله اندام فوقانی"، به ویژه در ناحیه گردن و شانه می‌شود.

سردردتان بدتر می‌شود

تحقیقات منتشر شده در گزارش‌های علمی نشان داد که به طور متوسط ​​، بیشتر از ۳۸ درصد از افرادی که از دستگاه‌های الکترونیکی استفاده می‌کنند، سردرد دارند.

اگرچه دانشمندان از علت وقوع این امر کاملاً مطمئن نیستند، اما تئوری آن‌ها این است که انرژی الکترومغناطیسی ناشی از تلفن‌های همراه بر سیستم دوپامین - مواد افیونی موثر در ایجاد سردرد تأثیر می‌گذارد.

بیماری مکرر، سیستم ایمنی بدنتان ضعیف می‌شود

حتی اگر خیلی مراقب باشید چندین بار در روز دستان خود را بشویید، باز هم به لطف تلفن هوشمند، می‌توانید بیمار شوید.

یک مطالعه منتشر شده در Annals of Clinical Microbiology نشان داد که بر اساس نمونه آزمایشی دویست تلفن هوشمند، ۹۴.۵ درصد دستگاه‌ها به سویه‌های باکتری آلوده شده اند. اگر مرتباً از تلفن همراه خود استفاده می‌کنید حداقل هفته‌ای یک بار صفحه آن را تمیز کنید.

بیشتربخوانید:

از شر اعتیاد به تلفن همراه خود خلاص شوید!

 

 

از دست دادن حس لرزش، توهم لرزش

بسیاری از افرادی که به اعتیاد به تلفن‌های هوشمند مبتلا هستند وقتی دستگاهشان در اطراف نباشد، "لرزش فانتوم" یا لرزش تلفنی را تجربه می‌کنند.

شبیه افراد قطع عضو که گاهی فکر می‌کنند عضو قطع شده هنوز سر جایش است، قشر حسی مغز (که فرآیند لمس را ایجاد می‌کند) ارتباطات عصبی جدیدی ایجاد می‌کند و به مغز نشان می‌دهد که تلفن شما حتی اگر روی میز باشد، در جیبتان ویبره می‌رود (توهم ویبره).

بی حسی شست

اگرچه تلفن‌ها در ابتدا برای ارتباط صوتی اختراع شده بودند، اما اکنون آن‌ها به طرق مختلفی مورد استفاده قرار می‌گیرند که بسیاری از آن‌ها شامل استفاده از انگشتان به جای تار‌های صوتی شماست.

از آنجا که استفاده از تلفن همراه به حرکت زیاد انگشت نیاز دارد، پزشکان شاهد هجوم بیمارانی هستند که از ناحیه انگشت آسیب دیده و از تاول‌های خفیف گرفته تا آسیب دیدگی شدید تاندون رنج می‌برند.

شما مستعد افزایش وزن هستید

نور آبی که از تلفن شما ایجاد می‌شود باعث مقاومت بیشتر شما در برابر انسولین می‌شود. مشکل این مساله این است که انسولین مسئول تبدیل گلوکز به انرژی است و بدون انسولین، بدن شما به جای سوزاندن آن برای سوخت، گلوکز را برای چربی ذخیره می‌کند.

برچسب ها: تلفن همراه، شبکه های مجازی، اعتیاد به تلفن همراه تعداد بازديد: 313 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز