گزارشهای اولیه در این زمینه نشان میدهد که ویروس کرونا از طریق شیر مادر به کودک منتقل نمیشود. حال آنکه سازمانهای پزشکی به مادران مبتلا به کرونا توصیه میکنند مراقبتهای لازم را حین شیر دادن به فرزندانشان انجام دهند و مثلا دست و روی خود را بشویند و ماسک تنفسی بزنند.
زنان باردار باید احتیاط بیشتری انجام دهند
زنان باردار در شرایط شیوع و همهگیری ویروس کرونا باید اقدامات احتیاطی را که بارها و بارها توسط مراجع بهداشتی توصیهشده است، بهطورجدی تری به کار ببندید. احتیاط بیشتر میتواند شما و فرزند متولد نشده شما را از ویروس در امان نگه دارد. به دلیل بارداری شما در سطح ایمنی پائین تری نسبت به سایر افراد قرار داشته و سیستم ایمنی بدن شما ضعیفتر از حالت عادی است؛ بنابراین، شما باید تمام اقدامات احتیاطی را بسیار جدی بگیرید.
بیشتر بخوانید:
همهگیری کووید-۱۹ و سلامت مادر و جنین
شیردهی مادر مبتلا به کرونا منعی ندارد؟
افسردگی پس از زایمان
مراقبتهای بهداشتی را جدی بگیرید
ازآنجاکه کروناویروس از طریق انتقال قطرات تنفسی پخش میشود، لازم است از تماس با افرادی که علائم آنفلوانزا یا سرماخوردگی را دارند، خودداری کرده و از حضور در مکانهای شلوغ پرهیز کنید. محیط اطراف خود را تمیز و خشک نگهداشته و سعی کنید در حد امکان اشیاء اطرافتان را ضدعفونی نمایید.
به باور کارشناسان بهداشتی، این اولین و مهمترین قانون برای زنان باردار در مواجه با ویروس کرونا است. همچنین لازم است که دستان خود را بهطور مکرر با آب و صابون بشویید و در مواقع اضطراری از مایع ضدعفونیکننده دست استفاده کنید.
استفاده از ماسک را جدی بگیرید
در دوران بارداری مجبور نیستید همیشه ماسک بزنید ولی اگر بیرون میروید یا در جمع حضور دارید، استفاده از ماسک برای شما یک ضرورت است. اگر مجبور هستید برای معاینات دورهای یا هر نوع مشاوره به پزشک مراجعه کنید، حتماً دستکش پوشیده و ماسک بزنید.
بیشتر بخوانید:
خطر ویروس کرونا در کمین بانوان باردار
سه سوال شایع مادران باردار
غذاهای سالم بخورید
زنان باردار باید تلاش کنند که سیستم ایمنی بدن خود را به کمک مواد غذایی مختلف و سالم، تقویت کنند. هرروز 8 تا 10 لیوان آب بنوشید و تا میتوانید میوه و سبزیجات مصرف کنید. بهتر است خواب کافی داشته و متناسب با شرایط بارداری، فعالیت بدنی مناسب داشته باشید.
منبع : بیتوته