Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 00:36

15
اسفند
نکاتی درباره خرید ماهی قرمز

نکاتی درباره خرید ماهی قرمز

مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی از مردم خواست از خرید ماهیان بیمار و بی حال با علائم شنای غیر فعال، فاقد رنگ شفاف خودداری کنند

به گزارش ایسنا : محمد اصغرزاده  اظهار کرد: ویروس کرونا در ماهیان بیمار زا نبوده و توصیه‌های بهداشتی به منظور جلوگیری از احتمال انتقال مکانیکی ویروس از طریق آب و سطح بدن ماهی است.

وی با بیان اینکه در صورت تماس با ماهی و یا آب، بلافاصله نسبت به شستشوی دست‌ها با آب و صابون و یا استفاده از ضدعفونی کننده‌های مناسب اقدام شود، افزود: افرادی که دارای علائم مشکوک به بیماری‌های تنفسی هستند، نباید در چرخه تولید و حمل ماهی قرمز فعالیت داشته باشند.

مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی بیان کرد: رعایت بهداشت فردی و محیطی، شستشو و ضدعفونی وسایل و تجهیزات نگهداری، استفاده از ظروف یکبار مصرف برای حمل و جابجایی ماهی به منزل و عدم تماس حفاظت نشده با آب و ماهی ازعوامل مهم و تاثیر گذار در جلوگیری از انتقال بیماری است.

بیشتربخوانید:

چرا نباید ماهی قرمز را در محیط‌های طبیعی رها کنیم؟

 

اصغرزاده از مردم خواست از خرید ماهیان بیمار و بی حال با علائم شنای غیر فعال، فاقد رنگ شفاف و دارای لکه بر روی پوست بدن خودداری کنند و ادامه داد: هر ساله با نزدیک شدن به ایام عید نوروز شاهد استقبال گسترده مردم از خرید ماهی قرمز برای سفره‌های هفت سین هستیم، از این رو با توجه به لزوم نظارت دقیق بر عرضه مراکز فروش ماهی، کنترل‌های دامپزشکی در این حوزه تشدید می‌شود.

وی به اهمیت نحوه نگهداری و تغذیه ماهی قرمز اشاره و اظهار کرد: در نگهداری ماهی قرمز رعایت مسائل بهداشتی و زیست محیطی باید رعایت شود تا سلامت خانواده‌ها به ویژه کودکان به مخاطره نیفتد.

اصغرزاده با اشاره به اینکه افرادی که سابقه بیماری پوستی یا آلرژی دارند از تماس مستقیم دست به ماهی و ظرف نگهداری آن خودداری کرده و یا حداقل از دستکش استفاده کنند، افزود: از مردم می‌خواهیم در صورت مشاهده هر گونه تخلف از سوی فروشندگان ماهی زینتی با دامپزشکی شهرستان محل سکونت خود تماس بگیرند.

بیشتربخوانید:

همه چیز درباره ماهی قرمز عید

 مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی بیان کرد: جلوگیری از دست زدن کودکان به ماهی‌ها و عدم تماس دست به چشم، صورت و دهان بعد از کار با آکواریوم یا ظرف نگهداری ماهی از بروز بیماری‌های احتمالی قابل انتقال به انسان جلوگیری می‌کند.

اصغرزاده، بهترین دمای آب نگهداری ماهی را ۲۲ تا ۲۶ درجه سانتی گراد اعلام کرد و افزود: به منظور تعویض آب هر بار ۲۵ درصد کل آب تعویض شود و از تعویض یکباره کل آب خودداری شود، ضمن اینکه در هنگام تعویض آب و ... نیازی به دستکاری ماهی نیست، اما در صورت لزوم و بخصوص در افرادی با سابقه بیماری و یا حساسیت‌های پوستی از دستکش استفاده شود.

بیشتر بخوانید:

ماجرای ابتلا به کرونا با ماهی قرمز شب عید

 

برچسب ها: عید نوروز، سفره هفت سین، ماهی قرمز، ماهی گلی، ویروس کرونا تعداد بازديد: 374 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز