Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 17:25

22
اردیبهشت
۶ رازی که برای تهیه یک پیتزای عالی باید بدانید

۶ رازی که برای تهیه یک پیتزای عالی باید بدانید

در گزارش زیر ۶ راز برای تهیه یک پیتزا خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارشبدونیم، پیتزا یک غذای بسیار خوشمزه و برای مناسبت‌های خاص است که می‌توانید در خانه هم تهیه کنید. آشپزخانه مجازی چندین راز را برای تهیه یک پیتزای عالی در خانه برای شما آماده کرده است.

راز اول: تکنیک صحیح ورز دادن خمیر

۹۰۰ گرم............... آرد

۱۰ گرم ..............مایه خمیر

نیم لیتر................. آب

۱۰ گرم................. روغن زیتون یا روغن گیاهی

۲۰ گرم............. نمک دریایی

خمیر را آنقدر ورز بدهید تا روشن و پفی شود. آرد را الک کنید. مایه خمیر را داخل آب سرد بریزید و هم بزنید تا کاملا حل شود. نصف آرد را به تدریج اضافه می‌کنیم تا قلنبه قلنبه نشود. سپس در باقیمانده آرد و نمک آن را ورز می‌دهیم.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه پیتزا مکزیکی در ۳۰ دقیقه

 

راز دوم: افزودن روغن زیتون

برای اینکه خمیرمان کشدار شود بهتر است که روغن زیتون را به خمیر اضافه کنیم. خمیر را داخل یک ظرف تمیز بریزید و آنقدر ورز بدهید تا چسبندگی نداشته باشد.

راز سوم: خمیر را به جای وردنه با دست صاف کنید

خمیر را چند قسمت تقسیم کنید و برای یک ساعت بگذارید در دمای اتاق بماند تا حجم آن بیشتر شود. با دست هایتان تا جایی که می‌توانید خمیر را نازک و صاف کنید. کمی آرد روی آن بپاشید و از کناره‌های خمیر آن را خیلی آرام بکشید تا لبه‌های آن ضخیم‌تر از وسط خمیر بشود.

بیشتربخوانید:

فوت وفن پخت خمیر پیتزای عالی

۶ رازی که برای تهیه یک پیتزای عالی باید بدانید

راز چهارم: ترد کردن جداره‌های پیتزا

ظرف تان را با روغن زیتون چرب کرده و کمی آرد روی آن بپاشید تا خمیر به کف ظرف نچسبد. مواد پیتزا را روی خمیر بریزید و داخل فر که قبلا در دمای ۱۸۰ الی ۲۰۰ درجه گرم شده است به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید.

راز پنجم: سس پیتزا

بیشتر از سه قاشق سس به پیتزایی که قطرآن متوسط است نریزید. برای سس از رب گوجه فرنگی استفاده نکنید. سس حموس یا سس گوجه فرنگی طعم پیتزای شما را عالی می‌کند. سس نباید خیلی آبکی باشد، چون پیتزا را آبدار می‌کند.

۶ رازی که برای تهیه یک پیتزای عالی باید بدانید

راز ششم: مواد پیتزا

بیشتر از ۶ نوع مواد برای پیتزا انتخاب نکنید. چون فقط یک لایه باید مواد بریزید و آن یک لایه هم باید به ضخامت ۱ سانتی متر باشد. مهم نیست که روی خمیر کاملا از مواد پوشیده شود، چون قرار است که روی مواد پنیر پیتزای رنده شده بریزید. در نهایت قبل از اینکه شروع به خوردن پیتزا کنید سبزیجات تازه روی آن بریزید.

برچسب ها: پیتزا، خمیر پیتزا، پیتزا خانگی، پیتزا بدون فر تعداد بازديد: 205 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز