Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 02:10

15
مهر
ترفند‌های مهم که هنگام خرید گوشت به کارتان می‌آید

ترفند‌های مهم که هنگام خرید گوشت به کارتان می‌آید

خرید گوشت قرمز خوب، سالم و تازه نکته هایی دارد که در این مقاله قصد داریم شما را با آنها آشنا کنیم.

به گزارش خراسان، شما به عنوان مصرف کننده گوشت قرمز برای خرید آن باید به نکاتی توجه کنید. در ادامه به بررسی این نکات می‌پردازیم:

گوشت باید تمیز و بدون خون مردگی و اثر ضربه، ذرات خارجی و لکه‌های غیر طبیعی باشد.

گوشت باید رطوبت طبیعی خود را داشته باشد. رنگ گوشت باید طبیعی باشد و بوی بدی ندهد.

چربی گوشت، سفت و رنگ آن سفید یا متمایل به سفید است.

اگر از گوشت منجمد بسته بندی شده استفاده می‌کنید، نباید آثار پارگی در بسته بندی مشاهده شود.

 

بیشتربخوانید:

نکات طلایی در خرید و نگهداری انواع ‌گوشت

 اگر از مغازه قصابی گوشت را تهیه می‌کنید، تمام مجوز‌های لازم بهداشتی و کاری را داشته باشد.

گوشت‌های طعم داری که به صورت جوجه کباب یا انواع کباب (بختیاری، بلغاری، مکزیکی و...) در بازار موجود هستند معمولا گوشت‌هایی با کیفیت پایین‌تر هستند که طعم دار می‌شوند، بنابراین بهتر است خودتان گوشت را خریداری و طعم‌دار کنید.

بوی گوشت در حالت طبیعی و سالم بودن بوی مخصوص لاشه‌های کشتاری است و هر نوع بوی غیرطبیعی و نامطبوع مانند ترشیدگی، عفونت و گندیدگی، کپک زدگی یا تعفن علامت فساد گوشت است.

عرضه و نگهداری گوشت باید در داخل یخچال‌های ویترین دار صورت گیرد و مقدار گوشت موجود در مغازه باید متناسب با ظرفیت یخچال‌های موجود در فروشگاه باشد. نباید گوشتی را که در خارج از یخچال نگهداری می‌شود، خریداری کرد.

 

بیشتربخوانید:

جدول زمان نگهداری انواع گوشت

خواص گوشت بلدرچين

برچسب ها: گوشت قرمز، گوشت مرغ، گوشت، جوجه کباب، گوشت ماهی، خرید گوشت تعداد بازديد: 380 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز