تحریریه گروه ترجمه زندگی آنلاین
1- پاک کردن رسوبات گلدان
وقتی دسته گل موجود در گلدان خشک می شود، معمولا یکسری مواد معدنی و رسوبات به دیواره گلدان می چسبد که به راحتی با آب شسته نمی شود، بنابراین، محلولی از آب و نمک درست کرده و به وسیله برس، دیواره گلدان را به خوبی بشویید.
2- تمیز کردن گل های مصنوعی
چه گل های مصنوعی تان از جنس ابریشم خالص باشد و چه از جنس پلاستیک، می توانید آنها را در یک پاکت حاوی یک چهارم فنجان نمک قرار داده و سپس پاکت را به آرامی تکان دهید. بدین ترتیب گل های مصنوعی به تمیزی روز اول شان می شوند.
3- احیاء مبلمان حصیری
مبل های حصیری بر اثر گذر زمان و قرار گرفتن در معرض نور خورشید، زرد رنگ شده و کهنه به نظر می آیند. برای رفع این مشکل، محلول آب گرم و نمک آماده کرده و با برس آغشته به این مواد، تمام قسمت های مبل را تمیز کنید و سپس اجازه دهید، خشک شود.
سالی یکبار این کار را انجام دهید و مبلمان حصیری تان نو باقی می ماند.
4- طول عمر جارو
اگر می خواهید طول عمر جاروی چوبی تان را افزایش دهید، پس از هر بار استفاده آن را در یک سطل حاوی آب داغ و نمک به مدت 20 دقیقه قرار دهید. سپس جارو را از سطل خارج کرده و بگذارید کاملا خشک شود.
5- تمیز کردن شومینه یا منقل
هر زمان که خواستید شومینه و یا منقل تان را خاموش و تمیز کنید، روی شعله های آتش، کمی نمک بریزید. این کار باعث می شود که آتش سریع تر بسوزد و در عین حال بسیار کمتر دود کند.
نمک همچنین کمک می کند که خاکستر باقیمانده از آتش آسان تر جمع شود.
6- تمیز کردن ظروف
برای تمیز کردن ظروف برنجی یا مسی، لازم نیست محصولات تمیزکننده بخرید. به جای آن به مقدار مساوی نمک، آرد و سرکه را با هم مخلوط کرده و با استفاده از این محلول و پارچه ای نرم، ظروف خود را تمیز کنید.
در انتها ظروف مورد نظر را با آب گرم و کف صابون کاملا بشویید.
7- پاک کردن لکه های چربی روی فرش
یک پیمانه نمک را با 4 پیمانه الکل سفید مخلوط کرده و با استفاده از یک دستمال، محلول را با فشار زیاد روی لکه های چربی در جهت خواب فرش بسایید. بدین ترتیب لکه ها پاک می شوند.
8- لکه های روی میز چوبی
برای پاک کردن لکه های به جا مانده از لیوان و یا ظروف شیشه ای روی میزچوبی، یک قاشق چایخوری نمک را با چند قطره آب مخلوط کرده و به شکل خمیر درآورید.
سپس با استفاده از یک اسفنج و یا پارچه نرم، خمیر را روی لکه های به جا مانده روی میز، آنها را پاک کنید...
برای خواندن بخش دوم -استفاده بهینه از نمک- اینجا کلیک کنید.