بانو اسفندیاری
در ظرف متوسطی یک لیوان تخمه کدو مرمری خام را ۴۸ ساعت خیس کرده و در این مدت دو بار آب آن را عوض نمائید.
بعد از دو روز تخمه ها را داخل دستمال نخی بریزید و دستمال را در آبکش قرار دهید و روزی یک مرتبه تخمه ها را خیس کنید.
بعد از چند روز تخمه ها شروع به ریشه زدن میکنند. در این مرحله باید تخمه ها را داخل ظرف اصلی بریزید.
ممکن است بعضی از تخمه ها در طی چند روز هیج تغییری نکنند.
این دانه ها غیر فعال هستند و باید آنها را دور بریزید چون قابلیت سبز شدن ندارند و سبزه را گندیده میکنند.
سپس تخمه هایی که ریشه بلند و سفید دارند را در دو ردیف داخل ظرف اصلی بریزید (دقت کنید تخمه ها را روی هم تلنبار نکنید)
ظرفی را بگونه ای انتخاب کنید که آب از آن کاملاً تخلیه شود و ترجیحا دیواره داشته باشد تا ساقه پیدا نشود.
وقتی تخمه ها را در ظرف اصلی ریختید یک روکش نایلونی روی سطح کار قرار دهید و دو سوراخ روی آن ایجاد کنید.
سپس روزی یک مرتبه سبزه را کاملا سیراب کنید و در جای پر نور وخنک قرار دهید.
این سبزه زیبا برای آماده شدن حدود 20 روز زمان نیاز دارد.