بانو اسفندیاری
برای شروع ابتدا 2 لیوان دانه ذرت را ۲۴ ساعت خیس کنید.
سپس دانه های خیس خورده را داخل دستمال نخی بریزید.
دستمال را درآبکش قرار دهید و روزی یک مرتبه دانه ها را خیس کنید.
بعد از چند روز دانه ها شروع به جوانه زدن وریشه دادن میکنند.
در این مرحله باید دانه ها را به ظرف مورد نظرتان منتقل کنید.
(ظرف را بگونه ای انتخاب کنید که آب از آن کاملاً تخلیه شود) حالا دانه های جوانه زده را داخل ظرف اصلی بریزید و یک روکش نایلونی که دو جای آن را سوراخ کرده اید روی سبزه قرار دهید.
بسته به دمای محیط حدود یک الی دو روز باید روکش نایلونی روی سطح کار قرار بگیرد.
دقت نمائید که سبزه در محیط پر نور وخنک نگهداری شود.
روزی یک مرتبه سبزه را کاملاً سیراب کنید.
این سبزه زیبا برای آماده شدن حدود ۱۲ روز زمان نیاز دارد.