Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 1 اردیبهشت 1404 - 23:59

11
اردیبهشت
آموزش مرغابی با خربزه

آموزش مرغابی با  خربزه

سعی كنید دم مرغابی را به صورت پرهای سوزنی شكل درآورید.

دنیای زنان

 

 

 

مراحل انجام كار

ابتدا كل خربزه را پوست بگیرید. سپس از قسمت انتهای خربزه برشی ایجاد كنید (به شكلی كه خربزه به راحتی و در زاویه‌‌ مناسب بایستد).

سپس به وسیله‌ چاقو از قسمت سر و گردن و سینه شروع به برش زدن كنید. در قسمت دوم، بال‌ها را از قسمت نوك «روبه‌روی منقار مرغابی با فاصله‌ معین» شروع كنید و پرها را به صورت هفت و هشت و مورب به سمت پائین ادامه دهید. سپس قرینه‌ همان بال را در سمت دیگر خربزه ایجاد نمائید. پس از نمایان شدن خط‌های جداكننده، قسمت اضافه را از كل كار خارج كنید.

حال به قسمت دُم مرغابی می‌رسید. سعی كنید دم مرغابی را به صورت پرهای سوزنی شكل درآورید. در هر دور بین برش‌های اول را خالی كنید. این كار را تا پائین قسمت انتهای خربزه ادامه دهید. سپس روی سطح كار را با سلیقه و نظم، مطابق برش‌هایی كه در گذشته آموخته‌اید، حكاكی كنید. برای رنگ‌آمیزی می‌توانید از چغندر استفاده نمائید.

 

 

برچسب ها: مرغابی با خربزه، آموزش مرغابی، مرغابی، تهیه مرغابی خربزه، مواد لازم مرغابی، هنر دستی مرغابی تعداد بازديد: 833 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز