تحریریه ماهنامه دنیای زنان
مواد لازم
خربزه ایوانكی سبز ۱ عدد
چاقوی تیز مخصوص سبزیآرائی
روش تهیه
ابتدا قسمت صاف و مناسبی از خربزه را انتخاب كرده، سپس یك مخروط به قطر 1/5 سانتیمتر از آن خارج كنید. دور تا دور مخروط را به تعداد پنج عدد گلبرگ مطابق شكل درآورید. سپس از دور گلبرگها مرزهای عمود و نازكی درآورید. در دور دوم در امتداد گلبرگهای دور اول، گلبرگهای بزرگتری ایجاد كنید.
برشهای دور دوم باعث میشود تا قسمت اضافی از سطح خربزه جدا شده و گلبرگهای اول خود را با مرز نازكی نشان دهند. آنگاه این كار را در امتداد گلبرگها مطابق شكل تكرار كنید تا یك رخ از خربزه مطابق شكل به حالت گل درآید.