Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 12:17

3
فروردین
۲۰ توصیه غذایی برای دور ماندن از بیماری ها در نوروز

۲۰ توصیه غذایی برای دور ماندن از بیماری ها در نوروز

تغییر در نوع تغذیه و مصرف تنقلات در ایام تعطیلات نوروزی، همواره یکی از علل بر هم خوردن سبک زندگی سالم است.

به گزارش مشرق : در پیش گرفتن سبک زندگی سالم و بهره مندی از رژیم غذایی مناسب در ایام نوروز، می‌تواند سلامت ما را حفظ کند. لذا، نباید از کنار توصیه‌های کارشناسی متخصصین علم تغذیه، بی اعتنا عبور کرد.

در همین راستا، ۲۰ نکته و توصیه تغذیه‌ای را جدی بگیریم تا سلامت بمانیم.

۱- هر روز آب کافی بنوشیم.

۲- خواب کافی داشته باشیم؛ استراحت کافی آرامش و افکار مثبت از استرس و اضطراب دوری کنیم.

۳- میان وعده‌های سالم داشته باشیم.

۴- صبحانه را در روز‌های تعطیل فراموش نکنیم.

۵- مراقب چاقی به ویژه در کودکان باشیم.

۶- در مصرف نمک و شوری‌ها دقت کنیم.

بیشتربخوانید:

اگر برنج خور هستید، بخوانید

 

 

۷- در مصرف مغز‌ها (آجیل) احتیاط کنیم. شور بودن و خطر تشدید فشارخون و بیماری‌های کلیوی، پرکالری بودن و خطر افزایش وزن، نوع شیرین مغز‌ها و چسبیدن به دندان‌ها و خطر پوسیدگی را مورد توجه قرار دهیم.

۸- مصرف مقدار متعادلی از میوه‌های خشک را در برنامه خود بگنجانیم.

۹- اگر به رستوران می‌رویم، از افراط در مصرف غذا‌های سرخ شده و پرچرب بپرهیزیم، ماهی را در رستوان به صورت کباب شده و کم نمک سفارش دهیم، در مصرف فست فود‌ها افراط نکنیم، به جای نوشابه‌های گازدار از نوشیدنی‌های بهداشتی استفاده کنیم، تنها در صورت اطمینان از شست و شو و ضدعفونی شدن کامل، در رستوران‌ها، سالاد و یا سبزی سفارش دهیم.

۱۰- اگر رژیم کاهش وزن داریم، در میهمانی‌های نوروزی به رژیم غذایی خود پایبند باشیم.

۱۱- بهترین گزینه‌های انتخاب در مهمانی‌ها ابتدا میوه‌ها، بعد مغز دانه‌ها و در آخر شیرینی هاست.

۱۲- در میهمانی ها، همه آنچه را که برداشته ایم، نخوریم.

۱۳- چای را با قند، شکلات یا شیرینی نخوریم.

 بیشتربخوانید:

15محصول غذایی بدون تاریخ انقضا

 

 

۱۴- در انتخاب غذا دقت کنیم، مصرف نوشیدنی‌های شیرین و پرکالری، نوشابه‌های گازدار، سس‌های پرچرب و شور، مغز‌های نمک سود شده، قند و شکر و محصولات قنادی را کاهش دهیم.

۱۵- برنامه ورزشی منظمی داشته باشیم.

۱۶- آهسته غذا بخوریم.

۱۷- در مسافرت‌های نوروزی تغذیه سالم را فراموش نکنیم؛ از کیفیت و سلامت غذای رستوران‌های شهر جدید اطمینان یابیم، کاهو و سبزی‌ها را ضدعفونی کنیم، آب سالم همراه خود داشته باشیم، از حمل مواد فاسد شدنی از جمله گوشت‌ها، لبنیات، شیرین‌های تازه، سبزی‌ها و میوه‌ها به مقدار زیاد در خودرو پرهیز کنیم، با کاهش دریافت غذا‌های پرچرب، پرکالری مراقب مسمومیت‌های غذایی باشید.

۱۸- خوراکی‌های ناسالم از جمله شیرینی‌ها، شکلات و گز، نوشابه، تنقلات شور مانند پفک و چیپس وسیله‌ای برای داشتن سفر‌های شاد نیست.

۱۹- استرس افزایش وزن در این ایام را نداشته باشیم.

۲۰- نوشیدن آب را فراموش نکنیم.

 بیشتر بخوانید:

میوه و سبزیجات مفید برای بیماران دیابتی

این مواد غذایی «سم طبیعی» دارند!

 

برچسب ها: رژیم غذایی، استرس، مسمومیت غذایی، سفر، اضطراب، تعطیلات نوروزی، ویروس کرونا تعداد بازديد: 192 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز